• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MP133 ma hladky vyvrt..

REDSNAKE: stop feeding trolls :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Otázka za pristine bludišťáka zní: má zmiňovaná MP-133 takovej vývrt? Předložte screenshot vs. IRL fotku hlavně a rozepište se ve třech odstavcích.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Oni devs Dayz rádi dělají z vyjímek pravidlo. Viz makarovy v ráži .380, že.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: REDSNAKE. Ehm. Běž si vzít prášky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: neříkám, že neexistují, říikám, že je to vyjímka.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: http://www.mossberg.com/resources/shotgun/barrel

Mossberg kalibr 12 je krásnej příklad, kde máš drážkovanej vývrt, ty experte na zbraně...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Hm, když linkuješ z wikipedie, tak to jseš skoro zbrojní expert. Kolik brokovnic jsi reálně držel v ruce, když pomineme počítačové hry?

Drážkovaný vývrt u brokovnice je vyjímka potvrzující pravidlo. Prý to vzniklo někde v améru, kde byl zákaz lovit kulovnicemi pro jejich dostřel. Tak vyvinuli brokovnici s drážkovaným vývrtem, která umožňovala prodloužit dostřel jednotné střely cca na 100-150 metrů. Ale rozhodně to není typická brokovnice, spíš vyjímka.

Všem místním expertům na zbraně díky za mínuska.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Brokovnice je lovecká, sportovní, vojenská nebo policejní ruční palná zbraň střílející převážně hromadnou brokovou nebo jednotnou střelu (S-ball, Brenneke), čehož využívají ozbrojené složky. Má jednu nebo více hlavní nejčastěji s hladkým, méně často drážkovaným, vývrtem.

Brokovnice – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Brokovnice
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: nebo mi ukaž kde koupíš drážkovanou hlaveň konkrétně k mp-133, ať mě trochu vzděláš...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Tak mi prosím řekni nějakou brokovnici, co má vývrt s drážkama a polema. To že se tomu říká vývrt přestože je hladký, je tak trochu oxymoron.

Pravdu máš v tom, že choke ovlivňuje krytí.

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Tak to ovšem prrr... VŠECHNY brokovnice maj vývrt. To, že má většina typů hladký vývrt, je věc druhá. Jak píše BLAF, drážkovaný vývrt slouží k rotaci broků a dosáhnutí většího rozptylu na krátké vzdálenosti. V neposlední řade jsou i brokovnice se zahrdlením. Ale to už by na tebe bylo moc složitý.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    CLUSMAN: Od prvních veřej. buildů 0.53 nešly střídavě některý funkce: pro mě to byl zprvu upgrade ohniště, včera stahování zvířat z kůže – animace proběhne, ale bezvýsledně, jde to jen zrušit.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jde vám zapálit oheň na nynějším expu?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: tak tak
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLAF: To je nesmysl. Brokovnice nemaj vývrt, tohle je chyba člověka co to modeloval, spíš asi texturoval. Jednotné střely mají samy na sobě stabilizační drážky, nebo podkaliberní maj i křidýlka:) Ale vývrt fakt brokovnice nemaj.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Brian Hicks @Hicks_206
    Dem flaregun flares should be visible to other folks now, too.
    BLAF
    BLAF --- ---
    REDSNAKE: Stabilizace jednotny strely... nebo kdyz je clovek levej a potrebuje velkej rozptyl broku :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: dneska jsem tam byl, mám pocit, že se tam ještě nic nespawnuje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a hřbitov v pustošce

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    škola se nám začíná rýsovat

možná i učeliště

[0.53.126384] New items from gamefiles - Imgur
    https://imgur.com/a/IsBgR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam