• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Na stavajicim enginu? Imho ne... Neni to Spintirles.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BURKHAR: Žádné předělávání textur, tohle je DayZ SA! Plně dynamickej částicovej sníh kterej bude měnit strukturu ploch a až přidaj chcaní tak si budeš moct i kreslit.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Pro začátek asi jen padající vločky. Ale jestli je druhá testovací mapa Taviana, tak Namalsk snad bude hned v závěsu. Nečekal bych nicméně ten generovanej, co umí VBS3.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Tak teoreticky by stačila nějaká ta technologie, jakoby další vrstva textury, která by se mohla použít nějak plošně na velkých plochách a pak jen doladit drobnosti, ne?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Technicky ano, ale predelej ty terabajty textur. Muzes zacit hned, hodne stesti...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Technicky by to šlo, na stávajícím enginu?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ZOMBO: ackoliv, zimni Cherno.....
    Me gusta!
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Zkus spustit dayz s prikazem -oldui ... https://twitter.com/eugenharton/status/569584622423711744
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    cus jakej je figl pripojit se na experimental porad mi to nejde a to jsem se drzel rad rudolfa,
    mozna treba blbe :o)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    A jeden zasněnej fake Lada

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Next-gen Pik "Douchebag Mountain" Kozlova

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Peter - Mr.Chow and T.V.S.B.O.H [DayZ Standalone]
    https://www.youtube.com/watch?v=Ag2NBDq3W8w&feature=youtu.be
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: 20 lidí na serveru je dost nudna.. negusta
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: uvidíme, jako každej jsem rád za každou dobrou hru, ale tohle mě zatím vůbec neláká. To se mi víc líbí Life is feudal. Středověk mi přijde, že by to mělo být daleko masovější, než 10vs10. Early, jasně, dá se argumentovat tím, že počet lidí na serveru změní...

Uvidíme, no
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: hezké to není.. ale to neřeším, arkádový gore je taky lol ale celej ten arkádovej boj o to být králem mi přijde jako dobrej koncept.. ta úchylnost s lovením lidí a gilitováním je tak nevyzrálá a random až mi přijde, že je to úplně geniální tah, protože se tomu k zjevnýmu chaosu co ve hře nastane, hodí.

chivalery jsem nehrál, nevím jestli je to open world a jestli tam jdou bořit postavený stěny.. tady se ale pořej stěny krásně... za mně cajk, když nebude drahej early access, tak to bude snad dobrá a živelná arkáda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    navíc je to nerealistické. Obléhací stroje v pár lidech, ale prosimvás!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: hodně fyziky? Nevím no. Stejné množství fyziky mi přijde má i chivalry, kterým se prej inspirovali a mám dojem, že vykradli od modelů po zvuky. Nelíbí se mi to.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: early access a hodně fyziky.. nižší nároky si můžou dovolit jen hry s odladěným engine.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hmm, kam jsme se to dostali že ta hra má v minimálních nárocích I5 a v doporučených I7? To je zas divočina..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam