• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: jakože nepřímá úměra návštěvnosti a spawnu lootu? Aby se rozprostřeli a motivovali hráči?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    poklesem
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    mateřská aneb nový loot systém.. tltw: množství lootu se stupňuje s poklem návštěvnosti místa

Central Loot Economy Explained | How Loot is Respawned in #DayZ
    https://www.youtube.com/watch?v=R8X-mCBCusM
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    CLUSMAN: RUDOLF: Co si pamatuju, tak se nikdy nemluvilo o ničem větším než jednopatrový domky, oplocení/zátarasy a reflektory.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CLUSMAN: Poslední dva dny nesleduji, jaké změny kolem základen?
    tak ja uz to tu dva roky sleduju :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Bude.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mě by zajímalo, jestli to za dva roky ještě někdo bude hrát :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    No to si dost dobře mozna slysel me, udelal jsem si na severu takovy hnizdecko vyrazil jsem do města pro nejake zasoby a po ceste jsem potkal zeda a neuvazene az frajersky jsem mu chtěl dat heda s Amphibii no a to se nepovedlo a rozzlobilo to i jeho kumpany... skončilo to vysypanim 4 zasobniku mp5. Dayz me ted bavi, na druhou stranu se obavam, na zaklade posledních vyjadreni vyvojaru, slevovani z cilu hry... Dosb by me zajímalo zdali nakonec pujdou stavet zakladny tak jak to zname z modu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    WILL: Pravda, ta zmínka je přes 4 měsíce stará, a je možný, že tuhle brokovku zastoupila MP-133.

0.55 zombíci si mě navzdory rozhozenejm útoč. animacím už plně získali. Moment, kdy člověk uslyší na druhý straně města několik dlouhejch dávek z automatu zoufalýho hráče, co se brání "hordě", je prostě k nezaplacení.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: Bohuzel ty .22 zbrane jsou tam znacne poddimenzovany oproti realite no.. A dmg co ted delaji by mohl odpovidat te vzduchovce (teda misto headshot kill, bych dal headshot -> unconscious)
    WILL
    WILL --- ---
    DESTROYER: Vzduchovka je v zásadě ten Sporter .22. Když se s tím netrefíš do hlavy, tak cíl jenom pošimráš ;)

ZOMBO: Tou remingtonskou brokovkou si nejsem úplně jistej, mám za to, že jich už je dost, ale tak třeba to překvapí. Zbytek docela dobrý.

Já jsem teda taky hrál o víkendu a musím říct, že po dlouhé době mě to ve spoustě věcech příjemně překvapilo (zedi, persistence, atmosféra, loot), a v pár strašně nasralo (zedi, co tebou při úderu projdou a ty je přitom nemůžeš zastřelit, zabugovanej health, častý restarty). Což je lepší než minule.

Tak do dvou let to bude krásně hratelný :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Hodil by se tam jeste glock pistole (9mm) a treba walther ppk (.380). Samopal urcite puvodni skorpion.. A vzduchovka!! klidne na strileni slepic a zajicu, ale proste tam patri.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: jo, společně s akačkama, AR15 a dalšíma. Dobrej oddíl, zřejmě.Ale chápu, v rámci variability pro testery dobrý.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: UMP je podle všeho ve výzbroji gruzínský, litevský i lotyšský armády. Zbyl by ti IMO nudnej line-up z každý válečný střílečky, kdybys vzal všechny armády východního bloku a vybral jen nejpoužívanější zbraně. Od toho budou puristický módy bez rarit a s minimem západních pušek, ve stylu STALKERa.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: UMP45, SVD které je spíš civilní verzí Tiger a Vintorez jsou dost úlet.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: viz hlášení z minulýho tejdne – do konce května daleko.

Další zbraně v pořadníku: Winchester Model 70, IŽ-18, UMP45, SVD, Vintorez, Remington 870, FN FAL, Špagin

Nakolik jsou běžný IRL, nechám na tobě.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: hm, ještě sturmgewehr 44 aby ty rarity byly pěkně pohromadě v jedné hře. Čekal bych, že tam dají něco, co je fakt běžné.

kdyby byla radši nějaká novinka ohledně renderu, než nový serepetičky. Ale to se opakuju. Včera jsem to hrál, zas na chvíli stačilo.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---

Chris Torchia: "The Red 9 - a variant of the C96 chambered in 9x19mmP. It was originally contracted for production to help supply sidearms to the Imperial German Army since production of the standard Luger pistol was apparently too slow. It uses an internal magazine, which is fed with a 10rnd stripper clip."

Trello
    https://trello.com/c/Yzq5pNSS/53-weapon-related-art
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam