• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Dle chuti a vkusu. Co ty bereš jako rozvařenost, to já ve finále považuju za odleženost.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Nebo do toho rozvarenyho guláše kterej varim 3 dny nahazim borůvky rajcatka a další věci co tam nepatří a dopadnu jak pejsek s kočičkou co varili dort s tim ze platící stravnik se na tu hru vykašle a zlý velký pes co si to upiratil se po tom akorat pobleje XD
    SVORO
    SVORO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Hezká paralela. Až na to, že mi přijde solidnější mu říct, ať se zatim nažere jinde a ten nedovařenej guláš ani neochutnává, protože mu za každou cenu nedám pod nos něco, z čeho se dozajista zeblije. Navíc to je žánrově guláš, kterej nikdo široko daleko neumí nebo se ho taky ještě pokouší uvařit, takže si ten strávník stejně musí skočit na něco úplně jinýho. A je jen na něm, jestli se vrátí.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Je úplne jedno co vydáváš, platformu nebo hru. Jestli stavis zeď nebo varis guláš k obědu. Kdyz Ho mas misto ve dvanáct v poledne hotovej na snídani za dva dny tak jsi v očích toho co si mezitím skocil hlady do fast foodu pac si mu nabízel nedovarenou sracku lempl a můžeš se u toho zaklinat early access cyklama jak chces.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: To je přesně vono. Buď vydáváš platformu/editor, nebo plnohodnotnou hru, která se bez módů obejde. Proto bych koule obou týmů nesrovnával.
    HOUGAN
    HOUGAN --- ---
    ELECTRICKOTA: a ty zpravicky je mi horko mam zizen ti nevadi ? :) tohle mi prijde mnohem lepsi a + by to melo jit vypnout(schovat)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOMBO: smazat, zahodit, rozdupat. O tom jak jím, či piji si rozhoduju sám ne?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELECTRICKOTA: Mně se takhle v metru jednou velice hlasitě ozvala aplikace na dodržování pitnýho režimu, a to se zvukem naznačujícím, že jsem toho vypil naopak hodně...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HOUGAN: jéé já nechci HUD, takhle jak to je, je luxusní. Ty když stojíš na zastávce tak ti taky v mobilu nepípá upomínka že máš žízeň :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Muj pristup k early access je takovej ze si ty hry nekupuju, nekazim si zazitek frustraci kterou maji zažívat placeni testeri. A3 proste beru jako modovatelnej sandbox. Do kteryho si můžeš dotáhnout co potřebuješ takze me absence plamenometu u jedné zbraně vubec netankuje. Mohlo tam toho byt vic ale narozdíl od nedodelanyho dayz na to mel team koule to vydat.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Znova arma výšla. Dayz je alfa tudíž dokud nemáš hotovou vanillu nemůžeš prodávat dlc. Takhle můžeš ale pak te komunita pošle právem do prdele
    HOUGAN
    HOUGAN --- ---
    Novej HUD:
    DAYZ SA HUD concept - Design - DayZ Forums
    http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/224386-dayz-sa-hud-concept/
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: REDSNAKE: Von to úplnej offtopic neni, když si vezmete, jak by asi komunita reagovala na to, kdyby pro DayZ vyšla část arzenálu/vozidel/čepic v nějakym balíku, ať už placenym nebo ne. Je velkej rozdíl mezi DayZ Boats DLC za 13 € a třeba DayZ Namalsk DLC.

U DayZ předpokládám, že dostanu většinu toho, co bylo v módu (obě roadmapy – 2014 i 2015 – to potvrzujou), a osobně radši další rok počkám, než abych měl na disku holou, nudnou a tzv. plnou verzi, která to musí dohánět přídavkama a módama.

I tak koupě A3 přes opakovaný odinstalování nelituju, celý ty dva roky ji beru jako investici do budoucna (ACE3, RHS: Escalation).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to tady nechci zasírat offtopicem, navíc jsem evidentně v menšině, většina lidí to asi vidí jinak, tak budu reagovat jen takto.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: za mně cajk, aspoň se z moddingu může stát fulltime job - imho je to pro hráče, moddery i ofiko vývojaře win/win/win situace..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: na DLC v podání různých firem se dá najít hejtu spoustu, ale zrovna bohemka má ty svoje DLC podložený věcnou a dobrou argumentací.
    WILL
    WILL --- ---
    DEUSOPTIM: Odkud je máš, z Armed.cz?
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Tak mi konečně dorazili haf-haf :-)

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Tak to už spíš záleží na tvym obecnym postoji k Early Access, představě, jak dlouho by měly trvat jednotlivý vývojový cykly, a toleranci ke změně směřování projektu.

Pokud ti ta část, o který mluvíme, vyhovovala co do obsahu, tak jsi velice skromnej člověk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam