WILL: měl jsme na mysli shannon.. ale já s tý diskuze nějak nepobral, že eugen neakceptuje kritiku, jen se vyjádřil že to porovnání telefonu se zbraní je kapku nafouklí.. a shannon to pobrala jako útok ad hominem a dožadovala se omluvy? jako wtf? mrdat takový lidi.
že se přes přes twitter účty posílaj info o releasech z toho nedělá ofiko kanál.. je to jen rychlejší kanál, páč ho má u sebe člověk co ty releasy nahazuje.. beru to tak vždy, že je to osobní kanál, kterým se člověk dostane k čerstvějšímu infu.. že pak žumpa lidí pak spawnuje jejich účty se svejma bolístkama - že plebsu není stydno!
mně ten open vývoj SA baví, ale net je toxickej, takže já bych zavelel embargo a nechal jen ofiko kanály. Zmizí tím ta otevřenost, ale aspoň nebudu pěnit i takovejch píčovin a vývojáři se nebudou muset omlouvat před nějakou, sebeznámější, pindou.
Ad sacrielova argumentace.. evžen řekl, že sway je feature která se neodstraní, ale bodoba se bude měnit až přibude únava a jinej character.. drama z toho dělala sakroušova buchta a právě kvůli tomu vydírání evžena ať se omluví za něco co neudělal, je humáč. Bez toho by to byla jen další výměna, která tak probíhá nějak bez problému..