• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: To co je ve hře možná tak B97
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Spousta jiných zbraní v dayz, třeba steyr, mp5 a další jsou na tom cenově velmi podobně. Ano dá se spekulovat o tom, že je to pozůstatek po vojácích, ale to by byla fakt pestrá armáda.

A mimochodem, mezi myslivcema se právě takhle drahé zbraně vyskytují poměrně běžně, protože je to určitá prestiž.

DESTROYER: Já teda B95 v dvouhlavňové verzi nikde nevidím, německy neumím, ale všude co čtu, tak je b95 jednuška.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Že nejsem zastánce, neznamená, že ji zatracuju. Ber však v potaz, že na trhu se cena týhle pušky pohybuje okolo 75 000 Kč. Válela by se normálně ve stodole v zemi se suchejma hajzlama?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Na blaseru 95 ti může vadit maximálně tak to že irl je to jednuška a ve hře kulová kozlice. Jinak fakt nechápu. Jo, ta variabilita je fajn, já bych byl radši kdyby ta hra fungovala, třeba jen s mosinem a čezetou. Pro začátek.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Ten patří do stejný kategorie. "Vadí" je v mym případě silný slovo, protože na druhou stranu tim DayZ vybočuje z ostatních FPS, který točí jedny a ty samý zbraně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: A proč ti nevadí třeba longhorn a vadí ti B95?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Nejvetší radost mám budoucích grilovaček..

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Proč by mi měly vadit sběratelský pistole jako P1/C96, který budou ve finále možná stejně vzácný jako IRL? U MP5 si tady poscrolluj seznamem zemí, kde je ve výzbroji (fun fact: i Gruzínci střílí z UMP45). Netradiční ráže Makarova mě ze sna taky nebudí. Uznávám ti jedině toho Steyra, i když si to nezasloužíš!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hra není halal
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Já si říkal, že tam je na hru nějaké dobré vyhlazování. Tím se to vysvětluje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: není to ze hry, ale z mspaint přeci..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: To je dobrý tak na típání obrázků a stejně nevěřím, že to je přímo ze hry.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ramsey bolton confirmed

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: nejlepší!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: ta nástěnka je krásná, to zápaďáci nedocení..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: B95 ti vadí víc než p08, MP-5, steyr a makarov v ráži .380? Ale noták...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    SPINGEE: Von ten rozpor vzniká tak, že sice jde o bejvalou sovětskou republiku, která přišla do kontaktu se Západem pořádně jen díky válce a následný misi OSN, a zároveň je vymodelovaná podle Ústecka a na češtinu narazíš pomalu na každym kroku. Něco jako porevoluční Československo hozený někam za Kavkaz.

Nepatřím mezi zastánce B95 a Tactical Bacon, přestože mě to nijak zvlášť neruší, a určitě existujou meze, kdy se už nedá cokoli omluvit spawnem na crashce, v evak. stanech, u hummerů, nebo že to Chris viděl v pražskym gunshopu.

IMO bys musel události posunout tak o 20 let nazpátek, ještě před konfliktem, abys dosáhnul východní atmosféry, kterou popisuješ.

- Album on Imgur
    http://imgur.com/a/Mkrus
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SPINGEE: Zbytky komunismu spojeny se západem - vcelku trefenej popis spousty vesnic od ase na východ :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    ZOMBO: To jo ale celkove to na me tak dejchalo, ted mi to prijde takovy chaoticky, zbytky komunismu miseny se zapadem. Podle me je to nevyuzita sance na unikatni atmosferu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam