ZOMBO: jsem si teď zahrál exp, probudím se ve vesničce na jih od klemu, nabírám výbavu, ale žádný kapsáče ani batoh, u studny se válí aspoň vesta.. vyrazím na sever pročesat vesničku jižně od letiště, na jih odletiště mně překvapí pole suchých slunečnic, na letišti dva hráči tak mizím směr lesík u kopce nad krásnem a čučím na východ (slunce se vyjevý až skoro celý, asi se mi nerenderuje daleký horizont). pak ubytovny na severní části kopce a kochám se agrarárním severem, zatím nalézám jen flare gun než dorazím na mini zříceninu u cesty, nic tam ale mám mapu, tak koukám že na sever od lomu jsou nějaký baráky a vejš venice.. najdu tam pionýrský tábor a když ho mám celkem pročesanej, tak se na mně z bahna u rybníka vyvalí zed.. narvu do něj dvě světlice a on nic, tak odhodím flare gun a jdu ho rozrýt krumpáčem.. nacházím první baťůžek, dětský.. podle popisku je červený, ale na oko zelený..
doteď jsem snědl jen asi sedm jablek, po prvních třech jsem už neměl hlad, další čtyři jsem si dal někde po cestě, když mi zabručelo břicho.. evidentně změnili metabolismus nebo energii z jablek, pamatuju jak jsem do sebe rval deset jablek a s plnýho břichem jsem měl furt hlad.. za mně dobrý, shánět v první hodině/dvouch každých 15 minut nějaký jablka mi přišlo přitažený za vlasy..
jsem se vytvořil pazourek a otevřel konzervu v rezavým busu. všechny následný plechovky zvládl pazourek na 99%, jdou s ním myslím i vykuchat zvířata, jesli na 99% tak kapku overkill.. zahodil jsem i otvírák
každopádně zedi byli i v další vesničce, tak mně napadá, že je zapli až na večer jako test.. jemně se s tím zpomalila reakce serveru.. ale skákání přes zídky a číselný zkratky fachali celkem solidně na těch 50 lidí na serveru..
no a pak jsem v několika chalupách v řadě za sebou hodně na severu našel sporter, kulovnici a 1911, blaze a nakonec mosina - vše asi během tří minut.. měl jsem jen náboje do .308 pro blaze, tak jsem si hned zastřelil páreček zedů..
hezký je jak maj akcerovanej server - člověk si za ty 4 hodiny užjie 2-3x noc s úplňkem.. bych to tak dal na všechny public..
Když jsem kouakl směr města, tak bylo cejtit cukání.. imho víc po tý jedenáctý, jak se zjevili zedi.. ale možá byli celou dobu:-)
jestli poběží persistence a CLE bude použitelný, tak si .57 zase rád chvilku zahraju.. ale bez novýho renderingu, jsou ty nový oblasti s novýma detailama záhul pro komp a není to bážo..