• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: ve hře toho k nastavení moc není a jinde jsem nic neměnil...:-/A to bych slyšel aspoň normálně ostatní, kdyby to bylo u mě v pc špatně nastaveno, ne. Ale ještě na to mrknu

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Nastavení zvuku ve hře, řekl bych. Jinak je problém jinde:-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte teda kde co nastavit abych byl lépe slyšet ve hře? A lépe slyšel? Je to celé ztlumené...
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CUKY: REDSNAKE: Po dvou letech prace na engine a server side? Neverim.
    BURKE
    BURKE --- ---
    DUBAS_: Koukal jsem , ze sapphire je admin na apollu uz...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    CUKY
    CUKY --- ---
    No mě se stalo zase to, že sem nemohl přes mířit přes mířidla, což jaksi je sem tam docela potřebné. No komplet restart klienta to teda zachránil.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Já věděl, že se ti bude líbit. Zbraně mi taky jednou takhle zamrzly, to samý hlášky o zdraví, pomohl až relog.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak jsem po delší době hrál, docela povedenej patch. Hlavně jsem nenarazil na jedinýho zeda, který už nejsou ani ten otravný hmyz, ale spíš bugfest, takže mi hru jen znechucovali. Bohužel, když jsem se nalootval a potkal dva týpky ve V3S a dal se s nimi do řeči (slyšeli jsme se hrozně slabě, nevíte kde co nastavit?) tak jeden druhýho omylem přejel a následně nešlo nic sbírat ze země, brát do rukou, vybrat inventář a nic. Ale hezký bylo, že jsme se hned nepostříleli:)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVATAR: přestali mi chodit dividenda
    RUDOLF: ajo, ja myslel, ze kopes za BI obecne :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: cos udelal s rudofem? Priznej se!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: jestli to chápu správně, tak to byl exploit přímo na serveru, takže klient mohl na serveru spustit cokoliv, aniž by o tom věděla batttle eye, či jakákoliv jiná ochraná vrstva.. ale imho to nic zásadního dlouhodobě nevyřeší
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DUBAS_: rozmontoval bazi... Minecraft edice? :D
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    DUBAS_: neprezivaj to tak, je to len hra lol ...

Prisiel SA, a cheaterky ti uz daju v Epochu alebo akej matke pokoj ... iba oldies z modu si sem tam pridu vyblbnut ...

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BLACKOUT: hele me je to jedno jak se to dela ikdych to znal do posledni jednicky a nuly tak stim stejne nic neudelam

pokud to opravej tak super ted si cheatri dali pauzu a stagnujou ale pamatuju prosinec a leden kdy admin vracel zalohu 5x za den

vzpominam si na jednu cheaterku ktera se fakt nudila rozebral nam bazi tim stylem ze vse rozmontoval rucne dal si praci bylo tam hoooodne objektu
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    DUBAS_: robi sa to trosku inak ...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Maj schůzi a normálně si zuli galoše, ne?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DUBAS_: Taky jsem se u ní stavil... Jinak zatim nacházim jídlo a všechno potřebný prakticky na každym kroku.

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    bud clovek nemuze najit nic nebo zas vse na jednom miste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam