• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    vypada to tak
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    A auta už se nespawnují v pořádku?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    baterku svicku ani hridel jsem za 3 dny teda nenasel.... bud se to nespawnuje nebo si to nekde nekdo sysli
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mimochodem, říkám si, jaká by mohla být dobrá hra na tom enginu, jakože Stalker. Multiplayer, zóna, anomálie a tak. Novou mapu by to chtělo, a víc AI nepřátel, ne přehnaně, ale jen tak jak je teď třeba zvířat. Dneska jsem měl takový zvláštní setkání se srncem při svítání, pil jsem ze studny a najednou dupot a proběhl kolem mě. Málem jsem se posral. Pak kolem mě proběhl ještě šestkrát, ale to už jsem si zvykl :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte jak jsou na tom na expu V3S? Nacházím jen samé bez benzínu a nejdou ani nastartovat ani rozsvítit světla. Už funguje přidávání autobaterie a benzínu? Musím teda sehnat baterku a benál a pak můžu drandit?

Mimochodem, jak funguje to zaměřování v třetí osobě bez pohledu přes mířidla? Udělá se mi tam nějakej smajlík nebo co, ale nechápu to.
    LACHY
    LACHY --- ---
    ZOMBO: Ty musíš mít doma věcí :D
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Kdo jsi a co jsi provedl s naším Redsnakem?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    vcera jsme s klucima hrali chvili exp a docela dobry. Dokonce dve setkani blizkyho druhu a nezabili me, coz byla prijemna zmena. us server, no.. Nicmene najit nejake zbrane je docela problem a ziskalo to zas trochec atmo :-) kdyby nekdo zahral, dejte vedet, jsem v soboru...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO: Tesla AUR 120

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Člověk zkoprní, jen když uslyší najednou někoho přes voice, tak si představ, jaký trauma zanechá zesílenej hlas z amplionu...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Jsem trochu skeptickej co se týče obsahu, kterej do toho budou lidi ládovat. Ale snad překvapí, mně to lákat bude.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Kdybych musel ukázat na něco, co ovlivní hratelnost a atmo ve městech oproti módu, tak určitě na tohle!

Become a local DJ with this awesome PA control panel connected to residential loud-speakers!

Trello
    https://trello.com/c/dHIsVr0z/71-voice-communication-assets
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Nepřítel naslouchá!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Finally we're getting close to the point where we will be able to offer some less than lethal options to players. Here's a couple examples - a CO2 Projector and a taser. We've mentioned them before and now I'm happy to finally show them.

Trello
    https://trello.com/c/Yzq5pNSS/53-weapon-related-art
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Mobile radio transceiver,another piece for mosaic of the forthcoming new voice communication.

Trello
    https://trello.com/c/dHIsVr0z/71-player-equipment
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WILL: hlavně ti, navenek to vypadá, že to je jediný oddělení co pracuje:)

Ale to já jen tak hejtuju, abych pozlobil Rudolfa.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: ta puška přes rameno! kvůli tý animaci začnu hrát ve třetí osobě.
    WILL
    WILL --- ---
    REDSNAKE: Hlavně animátoři :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Dřív zmiňovali, že to chtěj vyřešit kolečkem nebo něčim podobnym.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: to je všechno hezký, ale těch gest je tam už teď tolik, že ovládání přes čísla mi nepřijde nejšťastnější. Třeba kdyby do budoucna nějaký hotwheel nebo něco takovýho..

A vůbec, maj makat na renderu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam