• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj hledáme svíčku do V3S nevíte kde se teď spawnují?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: nj, ale nekdy neni cas hlidat misto a to jak se zrovna inventar sam sklada...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: připadně nevidím problem v naprogramovaní inventera tak, že věc co budeš aktuálně mít v ruce ti bude zaroven rezervovat misto v baglu, s tim ze by se to pres kontext daly vypnout/zapnout.
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    ZOMBO: mám deserty...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: Jojo, tenhle systém my vyhovuje. Prostě si hlídám volný sloty a když je zaplním, myslím na to a na hazím na zem věci co mi zabíraj místo pro zbraň. Ještě by mohli povolit dát do ruky batoh (klidně jen prázdnej) a budu happy.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Řekl bych, že do nejbližšího volnýho místa odshora.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Stacilo by aby to hodilo hlasku ve stylu "nemam misto kam to dat, zahazuju tu urcitou vec"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: ještě mě k tomu napadá jedna věc. Pokud skutečně přebiju, kam se ten zásobník do inventáře umístí? Do pole 2x2 nebo někam jinam do volného prostoru? Nebo náhodně? Jak tohle funguje?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: jako uznávám, že ta duplikace nedává smysl a logicky pokud něco z batohu vyndám a vezmu do ruky nemůže to být reálně na dvou místech. Ale předchozí systém mi teda skrz ztrácení zbraní vyhovoval daleko víc. Loot goblin jsem, protože běhám jak turbomyš a sbírám zásobníky v očekávání co za zbraň najdu. Co mi zbývá. Doufám, že to vrátí zpět...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Jen nesmíš bejt loot goblin a netahat tolik krámů;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Tak to je pěkně dementní teda...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Dřív to bylo pojištěný tim, žes měl pistoli v ruce a inventáři najednou, jakoby zduplikovanou. Teď ji vezmeš do ruky, v inventáři se uvolní 4 místa, ale stačí třeba vyměnit zásobník a prázdný se umístí do toho čtverce, kde byla původně pistole – po schování zpátky ji tedy upustíš, protože už nemáš místo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    a nikdy jsem nepoztrácel tolik zbraní jako dnes. Nevím čím to je, jestli jsem měl plný inventář a tu zbraň už nebylo kam dát, tak ji avatar prostě zahodil na zem, což by imho chtělo taky nějak ošetřit. Ale nevím jestli to bylo tím, hraju to pořád stejně. CZ s tlumičem a baterkou, 1911, magnum, všechno příruční zbraně. Dřív se mi to imho nedělo. Prostě použiju příruční zbraň, pak běžím dál a po chvíli koukám do inventáře, že už ji nemám...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Nenašel jste někdo ty nový kalhoty s MARPATem (woodland/desert)? Po nafocení bych zase vrátil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CR 527 je pěkně rozbitá. Nejhorší je, že na to člověk přijde, až když potřebuje aby to fungovalo..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Doporučuju se nejdřív přesvědčit, jestli neleží před barákem. A někdy pomáhá (např. u "zmizelejch" attachmentů) se jenom relognout.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ANONYMCZE: mám takové podezření, že když zbraň položíš na zem mimo lootovací místa a CLE má po ní poptávku, tak ji hned despawne, ale to je hodně divoká teorie.. pro zbraně o které nechci přijít si vždy nechávám místo na postavě..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ABSURD: imho ne
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Dá se dostat do hry i jinak než přes steam? Byl mi uloupen steam účet....
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam