• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PETRPEDROS: me nejvic bavil ten a3 chernarusplus. a3 dayz taky dobry, ale ta mapa je pro me zoufale nudna a nebehalo to tak pekne jak chernaplus.
    BURKE
    BURKE --- ---
    PETRPEDROS: The horde neexistuje je to naskriptovany od fanboyu Frankieho a jeho poskoka Sady....
    BURKE
    BURKE --- ---
    PETRPEDROS: Koukni na A3Dayz.net , tohle co jsem postoval neni Exile ale A3Dayz.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    BURKE: Už jsem projel všechny možný a nemožný Exile, DeadZ a pod. a nikde jsem nenarazil na zombie. Ten The Horde jsem nikde nenašel...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Asi dneska zůstanu v práci dýl a přidám se.
    CUKY
    CUKY --- ---
    BURKHAR: cloak engaged :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    CUKY: A co teprve to, že když sedneš na kolo, tak jsi neviditelnej. :D
    CUKY
    CUKY --- ---
    CUKY: Ale jinak samo, když je dobrá banda, což tady je vždy, tak je člověk opětně napakovanej hned :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    REDSNAKE: No právě, já už sem tam byl potom sám běžel sem si vesele m320 LRR na NPC, že je z dálky vystřílím a pak půjdu spát. No tak sem šel spát nakonec o něco dřív :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKY: tak to k tomu tak nejak uz patri :-D a kdyz hraje vic lidi, neni takovej problem vzdycky vyzvednout
    CUKY
    CUKY --- ---
    No uvidíme, jak to dlouho vydrží :) Každopádně zážitek rozhodně výborný, takže sem překousnul i ty malé smrtelné bugy, jakože vlezu do stridera a ven už nemůžu, tak se relognu a spawnu se půlkou těla venku, což mělo za následek pomalou a bolestivou smrt. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: psal jsem zas jak tatar, ale kdo chce, to sdělení si tam najde.... Dokonce jsem si kvůli tomu koupil včera i všechna DLC army, i když jsem dřív prskal. Snad to nezaříznou.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    vcera jsme skupinove vydelavali na helinu abychom chernarusplus videli poprve z vejsky,
    bylo to jak pred tremi roky na DayZ modu hledani nahradnich dilu na UHacko ti co to zazili vedi jakej to byl porod

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: Jestli má někdo vyzkoušet jaký to je hrát mapu Standalonu s 60+ FPS stabilně a s obsahem, autama, helinama, vehikly a tak dál, tak rozhodně doporučuju. Mód podobný epochu, obchodníci, v pohodě fungující spawn systém a vůbec. Už nebrečím po SA.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam