• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Neznal jsem. Party train?

ARMA2 train script4
    https://www.youtube.com/watch?v=T2vsilkiSWE
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    REDSNAKE: Divim se, že to trvalo tak dlouho.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: doufám, že až uznaj, že na dodělání SA nemají, tak tu mapu uvolní. Byla to první perfektně dotažená věc co z toho vývoje vypadla a teď bude ležet bez užitku.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: To slo podstatne rychleji, nez vyvoj SA...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DUBAS_: S takovou rychlostí bys mohl na dálnici v Tavianě, tu by do toho mohli předělat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKY: vypadá to tak, no.
    CUKY
    CUKY --- ---
    Doufám, že někdo stačil stáhnout ty zdrojáky :D
    CUKY
    CUKY --- ---
    REDSNAKE: No to snad ne.... A to sem si říkal, že dneska zase kliknu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Cherno Plus už nám zařízli..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: tohle bude asi bohemku mrzet kdyby to vydali jako placeny dlc tak narejzujou takhlen jim to budou ivani upravovat a vydavat za zady a bohemka z toho neuvidi ani vorla kdyz uz vim jak to behalo tak bych byl mezi prvnimi kdo by to dlc koupil

mam A3 nastavenou na full hd s 200% rozlisenim a beha mi to stabilne 70-80 fps v chernu to lehce pokleslo na 40-50, v bmw pri 150km/h mi to vcera litalo 80fps
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DUBAS_: Tak to asi budem pařit po lance. .)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    chlapci z A3TW.RU stojici za importem mapy chernarusplus z DayZSA do ArmA3 s Exile modem vypustili serverove soubory (tak uvidime jestli se najde nejaky dalsi odvazlivec a pusti servery, je to proti EULE)
    http://a3tw.ru/wp-content/uploads/2015/09/@ExileServer-0.9.19_ChernarusPlus.zip
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: i to dlc bych koupil a zapomel bych ze jsem kdy koupil preorder alfa SA
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: Toto je kvalitní názor.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: chernoplus a A3DayZ mod jsou dve ruzny veci vcera jsem si o tom pul hodiny psal s ghostem

chernoplus porusuje eulu se kterou jsem kazdej souhlasili takze jakakoliv uprava cherna+ je proti eule takze te seknou pres prsty ted jde o to jak dlouhou budou mit rakosku na rusaky jestli se jim nevysmejou

A3DayZ mod asi porusuje jen to ze pouziva nazev DayZ kterej je chranenej copyright takze kdyz to prejmenujou na A3ZayD tak sou asi v klidu
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BURKE: Imho by to měli vydat jako oficiální dlc do a3 (klidne placeny) i se zbraněmi co v SA jsou a na cely SA se vykašlat
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    PETRPEDROS: frankie tam ma v infu pod videem seznam pouzitych modu/rozsireni..
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: BISka by měla kombinaci Cherno+, Exile nechat jako reparaci za Standalone
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam