• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    ZOMBO: :] Je pravda, ze zeme co ji pouzivaji ji takhle pojmenovali :] Paradoxni je, ze USA ji nikdy neprijalo.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Já to viděl, Eze, a můžu potvrdit, že střílí cca 10 demokracií za sekundu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Včera před branama Mordoru

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    takova vanocni strelnice
    DayZ 3 vs 5 shootout: We Survived
    https://www.youtube.com/watch?v=OuybDf2QYnM
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ZOMBO: Zase skoda dost spatnyho samplu zvuku, vim ze nahravaji skutecne zbrane tak furt nerozumim tomu, ze to tak vubec nezni :(
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: ty voe to nevim vzdyt to mas za par :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Dneska jsem se podíval narychlo do Svetla na stromek a nextgen zombíci šli normálně pomalu na půlnoční

LACHY
    LACHY --- ---
    Tak jsem po opravdu dlouhé době znova nainstaloval SA a musím uznat, že se to hejbe opravdu dobře. Na můj vkus, se na expu dá najít velký počet zbraní. Hlavně SKS, do kterého jsem neobjevil náboje, AK a k němu je nábojů hafo. Jídlo, pití a oblečení, není problém. Aut si nevšímám, ale jen co jsem viděl, tak i dílů se vyskytuje docela dost. Spíše se ale jedná o kola a baterie. Jen tak dál. Snad si ještě před odchodem do důchodu, zahraju final verzi :D
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    01:12!!!

DayZ Hardcore : Moments from this Week
    https://www.youtube.com/watch?v=F1k7_WBgufY
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    #DayZ ~ Rock Out With My Glock Out
    https://www.youtube.com/watch?v=WZq-MHazhO4
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SMETA: ve větších městech jich pár je, reálně nepředstavují problém, ale upozorní na tebe ostatní hráče. Dá se s nimi už docela bojovat, přijde mi, že nehitují kdy nemají a takové ty klasické chyby.

Takže odpověď zní jo.
    SMETA
    SMETA --- ---
    Omlouvam se za otravnej dotaz ale jsou už nejaci zombici?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Bych současný exp označil za velmi slušně fungující, dokonce ani newui není nijak problematicky fungující, odezva na hotkeye rychlá a bezchybná. Trochu mě sralo to, že každé auto má svoje pneumatiky, baterku a kdovícovšechno, ale časem jsem pochopil, že to je náplň hry, kdy mám důvod shánět něco konkrétního a vracet se na jedno místo s tím, že se blížím k nějakému cíli. O to víc zamrzelo, když ta V3S pak nejezdila i když byla kompletně kompletní, ale na reálný den hraní to vydalo..
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: exp je obecne mnohem zabavnejsi (kdyz funguje)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Musím říct, že na experimentalu jsem narazil na docela fajn komunitu, resp. jsem zatím měl štěstí na lidi co neKOSují.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NAGASAWA: A ze zrovna vcera jsme si rikali pri hrani army kde je tomu curakovi konec. Zatim co si on v klidu lita na internetech autobusem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dayz SA in nutshell

Dean Hall abducted by flying bus hacker on DayZ
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak je bugnutá. Už ji mám kompletní a ať jedu dopředu na jakoukoliv rychlost nebo couvám, tak se točí kola a stojí na místě...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: q a e, ale ta V3S je buď bugnutá, nebo fakt potřebuje všechny kola. A to mi chybí jediné dvojkolo a uprostřed, kde by to ani nemělo vadit..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Jo, to chápu, jen nevím jak. Asi na to musím mít páčidlo, jestli jsem pochopil správně videa. Btw. já musím asi nějak řadit, už nestačí zmáčknout šipku dopředu, že?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam