• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: já používám jen ingame mapu, škoda že blbne s -newui:-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    REDSNAKE: Máš dvě možnosti buď: 1) si zvykneš na to jak to děláš teď nebo 2) hru budeš hrát v okně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: mnojo, velký města a přibližnej směr trefím, ale na CH+ je spousta novej míst a tak vůbec. Nechci to jen kvůli DayZ, jen mě zajímalo jestli to jde nějak nastavit..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: hehe po tech hodinach na chernu mam mapu v hlave :) co tu obcas hledam jsou studny na to se musim obcas podivat
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. máte někdo zkušenost s dvěma monitory? Připojil jsem si další a chtěl bych mít vedle mapu, což není problém. Jakmile ale na sekundárním monitoru klepnu na mapu a třeba ji jen posunu, na primárním monitoru se hrou se mi tato minimalizuje. Nenapadá vás někoho jak to vyřešit?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Docela příjemný překvapení je, že jsem si mohl poměrně dost zvednout kvalitu nastavení grafiky aniž bych to poznal na výkonu. Vyzkoušejte.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    dokonce se chysta dalsi patch DayZ modu pisou o nem na dayzeuropa.com
    DayZ Mod 1.8.7 - Mod Announcements & Info - DayZ Forums
    https://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/225520-dayz-mod-187/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HAUZI23:tak me to nedalo a pustil jsem vcera taky DayZ mod Vanillu, kdyz jsem to jeste hral tak jsem chodil na server http://dayzeuropa.com/ a svete div se on furt zije,

pripada me to jako jina hra komunita si DayZ mod slusne vymazlila to co zname v DayZ SA je uz i zde (crafteni, base building, přežívání a hlavně zedi zde se jich bojite)
    cumel jsem jak me to jelo bez desyncu na 60fps
    KRUSTWLAD
    KRUSTWLAD --- ---
    The Zombie Infection - Breaking Point
    http://www.thezombieinfection.com/index.php?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HAUZI23: aha, hledani naboju = chovani se jak polodementni curak tesne pred smrti? asociace polodementniho curaka pred smrti? :)))))
    HAUZI23
    HAUZI23 --- ---
    DUBAS_: Už mastim a opět se bavím královsky a hlavně nemusím hledat náboje do čehokoli jak polodementní čurák těsně před smrtí
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HAUZI23: jj urcite Vanila v A2 DayZ modu je zatim lepsi jak DayZ SA
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: kdyz jsem hral naposled tak to bylo tristni...vetsi sance byla ze najdes naboje nez zombii
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Zombije jsou
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: zadny zombie zapomnel jsi napsat... ale je, mel bych to zas zapnout na chvili, minule jsem u toho docela vytvrdnul. Jen se bojim, ze nez to bude ready to beta budu to mit ohrany..
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DAYZ SA je ted skvele! rekl bych, ze nej od zacatku co to "vylezlo"... zadny bugeri, zadny cheateri, rozumnej loot, rozumna akce! opet se skvele bavime
    HAUZI23
    HAUZI23 --- ---
    DUBAS_: Funguje ještě DayZ mod v Arma2 ? Hrajou to lidi ? Tam to všechno šlapalo krásně , prdel největší. Tohle je voser totální
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HAUZI23: tak to musis hrat DayZ treba jich tam par potkas :)
    HAUZI23
    HAUZI23 --- ---
    Právě že chci zedy hlavně. Bez nich mě to nebaví
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    jestli chces zedy tak je mod "desolation"..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam