• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Jo, tak prej high density místa jako novo měli 100fps, o chernu nemluvili. Tak to jsem zvědavej, co vymáčknu ze svý brambory.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Jj, brianova představa midrange mně pobavila, asi high tier midrange bych to nazval.

Co se týče výkonu, rádi by 60 fps všude kvůli occulus rift.

No na beta fázi a bugfixing se těší celá hráčská obec. Tak uvidíme jestli to postupně změní pohled na SA mimo core komunitu.

Jinak s .60 má přijít novej rendering, tj. do konce února aspoň na exp. větvi. Doufám že i s novým deštěm a vlky.

Btw. Mám novou teorii, Namalsk přiláká hráče do SA a ty pak zkusej vanilla verzi,
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: já spíš reagoval na tu sestavu, takovej stroj rozhodně nemá většina hráčů, řekl bych. A fps mimo města už nejsou problém dlouho, to zas tak dobrá zpráva není. Už se těším ale až to bude hotové a budou řešit obsah než tyhle věci. Chápu, že je to nutný zlo, ale fps mě už tolik netrápí.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: prej 100+ FPS, ale asi né ve městě..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: tak to má vypovídající hodnotu, fakt..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jestli sem slyšel správně stream, tak mid-range stroj na kterým zkoušej výkon nového renderingu, má gtx 970 a Core i7 3770K:-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    poslouchám teď stream brianem a říká že adam pracuje na namalsku, předělává všechny budovy na vstoupitelné a tak..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: A co teprve z Altaru!

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: jen 1800?

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: a ta stržená reklama na namalsk
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: 1800 jako minimum na ty panoramata!

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Asi nakonec jo.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Tím nemyslím to místo, kde už je úplná "mlha", ale tam, kde ta draw "mlha" začíná. Prostě mi to trošku nesedí. Ale to je úplně jedno ve výsledku, chci to vidět, až se to bude hejbat. :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Nevím, jak ty, ale já vidím stromy až nakonec view distance.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: "object draw distance"?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUDOLF: Tak to mi nesedí tohle, podívej se na ten obrázek, kam až je vidět a pak na tohle. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF:
    DUBAS_:

view distance seems to be about 1800m

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam