• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    zombies are overrated in zombie genre
    SUMI
    SUMI --- ---
    HALCYON: jaký zombíky? D:
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Zombíka sem neviděl ani na dálku.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Tak jsem si to pustil. Nějak divně se to seká, vypadá to divně. Když vyběhnu z lesa, dokud nedojdu k dalším stromům na 50m, tak jsou složený ze 2 textur jak v sprity v duke nukem 3d. Na 4tém serveru kam se šlo připojit jsem se spawnul jako ženská s mosinem a magnumem. Tak si zkouším míření a divím se, že nefunguje kolečko. Přiběhne dean, zabije mě. Respawnu se, chvíli běhám po městě který nepoznávám, spadl server. (Pokud nebyl plánovaný restart 23tí minutu). Novej server. Běhám po stejném městě, které nepoznávám, vypadá úplně stejně jako všechny do teď, akorát je nové... V nemocnici se snažím něco najít a jsou tam jen pláště doktorů. Na střechu se dá dostat bez žebříků, po schodech. Vylezl sem nahoru a skočil dolu, vůbec nevim proč sem si to pouštěl...

Nevim co se s tou grafikou stalo, ale je hnusná.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Nejjednodussi je nahazez ty servery do favorites a refreshovat dokad nakej nespadne a na nej se pripojit
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: já vím, ale nefungovalo mi to. Už to jde. Nevím čím to bylo. Ne že bych na tom chtěl strávit mládí, párkrát to zkusím, většinou jsem se připojil po vydání patche.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Namiř kurzor na OK tý chybový hlášky a teprve pak můžeš enterovat.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: Kdo nemacka enter neni wanker tap tap tap
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak entrovaná bez šance, ale pro pokud člověk není nolifer, tak bez šance. Nechápu jak to ti streameři dělají, nepřekvapilo by mě, kdyby měli od BI nějakej svůj server.
    WILL
    WILL --- ---
    Tak jsem se na 5 minut připojil než se restartoval server a musím říct, že renderer funguje dobře. Nejde jenom o FPS, ale celkovou plynulost. Ten threading je dost znát.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Ty vole, jako že nejdůležitější a nejužitečnější featuru dali pryč? :-DDD
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zdá se mi to, nebo už nefunguje entrovaná?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Dayz Live streams & Twitch Broadcast | Dayz TV
    http://www.dayztv.com/live/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ted je doclea sranda pozorovat kazdyho streamera jak se snazi protlouct na servery spamuje enter co mu ruce stacej a lidi posilaj donaty uz jen za to kdyz se tam pripoji :o)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ZOMBO: jj mezi sachovkou a starojema na kopci v prusmyku oreska zapomnel nejakej vyvojar stavebni veci z editoru je to tam vyhazeny aby to videl jak to vypada, to same delam sam v editoru v A3 :o)

MAOR
    MAOR --- ---
    ELECTRICKOTA: no právě, jde o naši připosranou vládu. vzpomen si, jak moc pro ně udělal ten slintající zmrd trautenberk, když byl ministrem..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MAOR: Tak snad je vlada nevyda, nejakym zadluzenym gyros zroutum, zavrit slusny a poctive(tomu vlastne nerozumej) vydelavajici lidi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Exp servery asi spadly...
    MAOR
    MAOR --- ---
    SVORO: je to hnus.. to aby chlapi raději zdrhli někam do jižní ameriky...
    SVORO
    SVORO --- ---
    Jsem línej a nevím, jestli proběhlo :/
    Takže s tím spamují všude.....

Řecko bude soudit české vývojáře za špionáž. Hrozí jim 20 let vězení - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...obvineni-ceskych-programatoru-p0z-/domaci.aspx?c=A160504_220057_domaci_san

https://www.facebook.com/...inks=1027326534029585¬if_t=group_highlights¬if_id=1462438786759375
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam