Dneska asi nejlepsi seance DayZ. V Gorce jsem chtel lootovat policejni stanici a v tom se ozval hlas, ze se nemam priblizovat a ze mam vypadnout...Chvili jsme se dohadovali, kdo koho zabije a nakonec jsme se domluvili, ze nemusi umrit nikdo z nas. Do toho prisel treti typek, taky se k nam po chvili handrkovani pridal a spolecne jsme sli na vysilac nad gorkou a dal...Fajn kluci, skoda moji hrozne anglictiny, ale co do zazitku nejlepsi hra v DayZ.
Ja jsem se svym jazykovou nevybavenosti odsouzen k tomu byt KOS mrdka, tak me ze zacatku svrbel prst, ale jsem moc rad, ze jsem to neudelal. Kdyz jsme lotovali policejni stanici v dalsi vesnici, prislo i na zombiky a uz nevim kdo, ale nekdo z nich vystrelil ze skorpu a pak i Blaze. Sebehlo se na nas tak tricet zombiku ale prisla krasna akce, kdy si vsichni kryli zada a odstrelovali kamosovi zedy od zad a tak. Nakonec jsme rozdelali ohen a jeden opek kurata, druhej prinesl natrhany jabka a ja se podelil o limcu. No hezky to bylo, az skoro slzicka ukapla, co vam budu povidat. Lepsi nez vrazdeni, no..