• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: jo, jinak do filtru serverů si nastav vyšší limit pingu, uvidíš pak o 100% více serverů. Samozřejmě hrát na serveru SNG (Singapur, Senegal?) není labůžo a brzy tě to vykopne, nicméně pro bazální představu o tom, jak hra nyní chodí a vypadá to stačí.

A nebo si nenič nervy, běž dělat něco užitečnějšího a počkej na stable. Ale tím se neřídí nikdo z nás, že?
    :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: to je typický vymlouvání se na to, že hraješ hru v early accesu, takže pokud něco nefunguje, je to jen tvůj problém a bude to opraveno v nejbližší dvacetiletce.

Jinak, že se někam nemůžeš připojit je normální, teď všichni šílí s připojováním na expy, protože je to první věc, co za něco od začátku DayZ stojí. A tak si lidi vyrábí malé roboty aby za ně mačkali enter, píšou scripty aby za ně mačkali enter nebo prostě jen deset hodin sedí u počítače a mačkají enter.

Takže to co ti ukazuje server za počet hráčů v lobby nemusí po pár sekundách odpovídat realitě a ty se pojíš na server, který je plný.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Bez eng jsem asi v řiti :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LACHY: :l
    LACHY
    LACHY --- ---
    Nemohu se vůbec dostat do hry. I když je volno na exp. serveru, tak se tam prostě nanapojím. Pokaždé to napíše CONNECTING FAILED :D. Co s tím?
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    LITTLEBOY007CZ: A ještě něco pro ty, co nemaj doma Lego a chtěli by si přece jen zahrát na EXP - http://www.dayztv.com/apps/download/dayz-0-60-auto-connector/
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Kdyz to nebude nejak extremne dlouhe video, tak pak muzu klidne zkusit napsat nejakou dynamictejsi hudbu na celou stopaz.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: Díky :) tak jen co snad rozjedu blbou nahrávací kartu a jen co na stable vyjde 0.60, tak spáchám novou znělku s novou hudbou. S kratší máš pravdu, někdy lidi nadávají "máš to moc dlouhé.."
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: A klidne pouzij, ale mozna na intro by se hodilo neco kratsiho...
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: To orchestrální vzniklo z hudby v menu módu DayZero + jsem si nahrával zvuky zombíka, jak šel po mě a já se nechal zabít - a nakonec jsem to dal dohromady.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: Nulové hudební vzdělání - přesně to sedí na mě :D K intru 701, jsem si tak 2-3 hodiny lítal na yt a free sound a hledal hudbu/zvuky na začátek, na pozadí a na konec. Jen mi tam chybí ještě dotočit jedna 1,5s část a sladit to.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Jj vsak to presne k dayz od zacatku bylo, takze jsem rad ze sedi :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Koukam posloucham. To prvni (orchestralni) jeste myslim nemam moc skill zreprodukovat na slusne urovni (jsem samouk se zcela nulovym hudebnim vzdelanim), ty dalsi jsou easy.. A chapu internet je plnej free hudby :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: sere pes na štěňata... to, co jsi stvořil je přesně to, co k DayZ patří :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: chlape, to je úplně skvělé! bylo by možné tvou hudbu použít např. k intru DayZ ke svým videím na YT? občas mi hrábne a ke hře, kterou hraju si pak z videí, nebo screenů skládám intro a to pak dávám před samotné video. nejsem sice žádný profík, jen zapálený amatér, ale práce na mých intrech mě docela baví (i když to někdy trvá celý víkend a někdy několik měsíců, ale to je jiná kapitola). Hudbu většinou stahuju na free sound webech, nebo na YT.

Moje snad úplně první intro ala 80léta:
    DayZero Chernarus - Pytláci

Momentálně mám k DayZ SA takové jednoduché:
    DayZ - Kohisův deník

Od loňského roku mám rozpracované k Armě 3:
    701st SOG
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Nenašel jste někdo na EXP ten kolimátor? Rád bych ho nafotil, ale na místech, kde spawnuje, po mně furt někdo střílí, přestože mám vestu s velkým nápisem PRESS...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: No bojim se, ze vzhledem k veku a sorte lidu co to hrajou by jako menu music mel nejvetsi uspech spise nejaky dubstep a podobne. :) A diky!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DESTROYER: "I didn't prepare nor approve of this feel trip."

WILL
    WILL --- ---
    DESTROYER: Hej, to je super! Sám pořád občas poslouchám hudbu dayz modu, abych se dostal do postapo nálady. Zkus z toho udělat main menu hudbu a dát to na reddit.
    I když současný main menu je příliš barevný na to, aby to pasovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam