• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH: vidim tam jen sama kvalitni jmena jestli to klapne tak to bude kvalitni dychanek
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: destroyer prej uz taky da uz nema argumenty poslal jsem mu klice na A2 A A2OA
    CUKY
    CUKY --- ---
    Jo a statisticky mám armu2 2x...
    CUKY
    CUKY --- ---
    Sem někde propásl tu anketu, každopádně, asi bych se přidal, někdy k večeru. ;)
    DZS
    DZS --- ---
    HANOUCH: Proc nejde z mobilu hlasovat tyjo... :(
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---

kdo se hlasi na dayz mod v sobotu pristi vikend (18-19) + jedna statisticka otazka

16 hlasy od 16 respondentů

HANOUCH
      HANOUCH --- ---
      DZS: ok pristi vikend mi taky vyhovuje
      DZS
      DZS --- ---
      HANOUCH: Mnoo pokud to nebude tento vikend (anzto smrdim v procesu) ale az ten dalsi (nebo jakejkoliv nasledujici obvikend) tak bych taky zavdal
      REDSNAKE
      REDSNAKE --- ---
      HANOUCH: já jsem pro!
      HANOUCH
      HANOUCH --- ---
      dnes mi psal jeden nejmenovany dayz kamarad do posty a velmi me to potesilo a dostal jsem napad. stmelme komunitu pojdme si spolecne zahrat dayz (mod) o nejakym vikendu.
      BLAF
      BLAF --- ---
      Status Report - 07 Jun 2016 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
      https://forums.dayz.com/topic/233988-status-report-07-jun-2016/
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      RUDOLF: odladěnej kompresní profil..
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      DUBAS_: avidemux znám, ale léta jsem nepoužíval.. spíš než posílat raw na yt, je lepší sehnat odladěnej profil na yt.. premiéra ho myslím má, tipuji že i jiný video editory..

200% závidím.. furt se nemůžu rozhoupat k nákupu.. za mně je jasný skylake a 1080 GTX;) Jen kvůli posranýmu 200% přerenderování a následnýmu downsamplingu..
      DUBAS_
      DUBAS_ --- ---
      1.3GB mam dev branch ole, rano se na to mrknu musm jit chrnet cus
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      DUBAS_:

To add some fun to a nice art, feel free to try in-progress version of #Tanoa for #Arma3Apex on Dev-Branch now ;)
      DUBAS_
      DUBAS_ --- ---
      RUDOLF: kecas tanoa jooo hhhmmm
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      REDSNAKE: ten novej rendering prej zhnusil všechny mod mapy.. někdo to ofiko tweetoval, bude je asi třeba nějak překopat..

ale na dev-branch A3 je prej tanoa, jestli jsem to správně pochopil
      DUBAS_
      DUBAS_ --- ---
      RUDOLF: dooma zacali davat az 14 dni po mym nakupu ;(
      a kvalita videa je takova jaka je, sam haraju na FHD *200% rozliseni, striham to v programu Avidemux
      mit lepsi upload tak to poslu na YT v surove podobe co vyleze z shadowplaye
      REDSNAKE
      REDSNAKE --- ---
      DUBAS_: 1080p ale z tý kvality by jeden zvracel, když si to dám na fullscreen. Nic proti tobě, tuším, že to asi je problém YT.
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      DUBAS_: cywe, deska za 6k od aušusu;-) to je víc jak 1/2 ceny skylake v plný palbě. K tomu mohli přidat aspoň origošku Dooma jak u jinejch modelů.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam