• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: u těch fár je to tak, že když otevřeš motor, musíš nalézt správnou komponentu. Za mně je tohle cajk.. u vrtulníků a letadel to bude ještě vtipný.. co se týče nabíjení, tak mi to vyhovuje.. už teď se na redditu člověk dočte, že chlapík vloží do zbraně zásobník a pak teprve zjistil, že neměl v komoře natažený náboj, kdežto ten druhej jo a tak byl rychlejší.

ale obecně bych to bral tak, že teď se zase vytváří možnosti a pak se budou zjednodušovat a víc designovat na UX.. mám pocit, že se chtějí i zbavit action menu, tak se necháme překvapit.. zatím ani nefungují věci, že piješ dokud držíš tlačítko a tak..

RUDOLF: slzička byla ukápnuta na dubase aspol.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Chlapci, jak vás tu dnes čtu, ukápla mi slza dojetí.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Survival zalozenej na nesmyslne komplikovanem ovladani? :P
    MAOR
    MAOR --- ---
    Jen asi bacha u těch zásobníkových zbraní, musíš mít na ten zásobník volné místo, jinak ho ztratíš někde v lese :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Pokud máš Blaze, tak to bude přesně, jak píšeš. Na 2 máš munici a dvojkou to přebiješ. R funguje např. u bolt-action pušek. Máš třeba CR527 s plným zásobníkem 5 ran. Vystřelíš a eRkem vyhodíš nábojnici a šoupneš do komory další náboj. U samopalů a útočných pušek to nemám odzkoušeno, ale podle mě by to mělo fungovat tak, že pokud máš víc zásobníků, tak první vystřílíš a eRkem vložíš druhý zásobník do zbraně a máš přebito.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mimochodem, může mi někdo vysvětlit jak funguje ten novej systém přebíjení zbraní? Dejme tomu, že mám Blaze, nabindovanou na klávesu jedna, na klávesu dvě mám nabindované .308 náboje. Klávesou R to nejde přebít, resp. provede se animace, ale zbraň je vybitá. Kávesou 2 to konečně nabiju. To je normální? Co vlastně teď dělá klávesa R? Pokud bych měl zásobníkovou zbraň, tak to R fungovat bude?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Tak si trhni. :*
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: Ty :DDD
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Co ti vadí? :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: Měl sem, pak sem viděl, že chceš hrát taky! :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Už to máš nainstalovaný, Crankensteine? :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: PROSÍM NE
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    [SERVER ERROR]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsem v Severogradu u nádraží, tak bych se případně přidal dneska..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DESTROYER: no jako necekal jsem to vcera takovy prdel jak svina, terz chtel koncit ale nechtelo se mu ze hry jak do toho byl zazranej tak cekal az ho nekdo trefi no a splnilo se mu to
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DESTROYER: To přichází ve vlnách.

Stejně jako devblogy ;)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Az z toho mam chut si to taky po x mesicich zapnout. :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKE: Jo tak. Dík.
    BURKE
    BURKE --- ---
    BURKHAR: Maji private hive na jejich cca 5 serveru ? , neni to public hive tzn nemuzes prenaset svuj gear z publicu...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Servery jsou private znamená co? Že se musim někde regnout, nebo jak?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak to z toho videa asi neni videt ale jsem prekvapenej jak to jede kdyz nejedete v aute, ted hraju na fullhd a v ovladacich jsem si vynutil 200% dsr takze je to skoro 4k a beha mi to na 130-180 fps v chernu mam kolem 90ti fps coz je taky dobry jsem zvedavej na patch 0.61
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam