• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: je to kontroverznější téma, jak zabíjení dětí ve hrách.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: jeste ze je v dayz moznost sebevrazdy, protoze nic jinyho pri debate o tom, jestli je rajce zelenina, anebo ovoce, nakonec nezbyva...

Rajče: ovoce, nebo zelenina? Tuhle otázku nerozřešily ani soudy | Encyklopedie Radiožurnálu
    http://www.rozhlas.cz/...prava/rajce-ovoce-nebo-zelenina-tuhle-otazku-nerozresily-ani-soudy--1380990
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NAGASAWA: nekoupim
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: mam si to koupit
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    vyfoceno dnes před domem

HALCYON
    HALCYON --- ---
    NAGASAWA: Koukám dobrá párty, dole Hanouch? :D
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    eh, to je znepokojive :)

nebo je to ozivovaci technika?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Crankýno?

SVORO
    SVORO --- ---
    HALCYON: Hele nevím proč jsi se neúčastnil, ale jedno vím jistě přišel si o spařenou prdel... osobně mám pocit, že to léto teploměr dosahoval ke 40° C, ale bylo to dobrý :DD

NAGASAWA: Prý tematicky se chtěl Duby pochlubit darem a aby ty xichti na ble viděl co jsem zač no :( :DD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HALCYON: To uz s tripem nema nic spolecnyho a Dubas s gangem tam lifruje fotky ze srazu
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SVORO: Héj, té proménády v plavkách (mimochodem, velmi ti sluší svoráči) jsem se neúčastnil proč?
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ták dle mého fejsbooku jsou to dnes 4 roky co jsem dostal Infarkt na Zubu ;D ikdyž to bylo o chlup dřív, ale co!

Tour de Zombies 2012 - Chernarus IRL Trip - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/qEkrm
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: kuci jsou u btrka vychodne u severogradu ja sem na louce v baraku jizne od gvozdna a zapadne od cernej hory
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Jinak nejvetsi negativni dojem ze vcera je za me ten silenej downgrade grafiky, kdy ta hra vypada opravdu o poznani hnusneji nez puvodni DX9 :(.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    A nějaký další společný hraní? Kde jste se odpojili abych se případně přiblížil..
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BURKHAR: Jj minimalne ja tam stale jsem :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Takže žádnej encounter nakonec nebyl? Aspoň jsem o nic nepřišel a něco porobil v práci. :)

A jelikož su noob, tak se v tom Severogradu nějak aspoň vybavim. Stejně se pohybujete furt na severu, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam