• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DUBAS_: ja to vidim na pristi tyden... je mozne, ze vydaj jeste nejaky hotfix :))
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: no to jsem taky zvedav pujdu se probehnout po chernu pokud bude nekde misto :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ELPASO: adjustments to network sync for vehicles ještě doladěné není.. ale jsem zvědavej, pár měsíců jsem nehrál..

Fixes for supersonic cracks, adjustments to network sync for vehicles, and other bug fixes are still to come - so bear with us while we go through the long process of updating the Steam stable branch servers!
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    0.61 on Stable here we go... resp - kolem pulnoci :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ALICE je pěkně vypasená (40 slotů), asi zůstanu u Coyota

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    WILL: Hudba je skvělá, ale v módu jsem ji srabácky vypnul už při prvnim hraní. Ten starej ambient, jako prásknutí vratama nebo křupnutí větve, bohatě stačil, abych v bytě svítil ve všech místnostech.
    OMNISLASH: *autentično
    WILL
    WILL --- ---
    OMNISLASH: I used to be fun, but then I took realistično to the knee.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    hudba by kazila realisticno! :-D
    WILL
    WILL --- ---
    ZOMBO: Ten soundtrack tomu dodává hrozně moc. Škoda že DayZ nemá hudbu ani v hlavním menu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Biranova dobrodružství
    DayZ .61 Adventures Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=1e0U1QysTo8
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: hezky, kez by uz ale byl nejakej vetsi krok..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Poslední dobou vychází patch každej den, jen do nich začali přidávat i gear, co se neváže na novej anim. systém, tzn. hadry a batohy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: on je nějakej novej EXP?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Mám ho! (dnešní EXP)

35 slotů

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Zombie Tactics! DayZ 0.61 Twitch Highlight.
    https://www.youtube.com/watch?v=6oZntzUyVzk
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    KOCOURMIKES: https://dayzlauncher.com/
    a v něm v setings si najdi cestu k modum co sis dal do arrowheadu...a ta složka s epochem aby se jmenovala @DayZ_Epoch106..tim padem ji pozná a všichni budou štastní..
    LACHY
    LACHY --- ---
    KOCOURMIKES: Když to rozbalíš, v Zipu, tak ti vyjede hned první adresář, @EPOCH Snad je to takhle dobře. Už jsem to nehrál hodně dlouho :D To dáš do adresáře Arowheadu. Neco di stáhni na Armu II Dayz Launcher a ten si stáhne vše co k hraní potřebuješ ;)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    DEUSOPTIM: muzes upresnit pls? skopirovano do hlavniho adresa arrowheadu a nejde spustit epoch (pise to ze my chybi ty soubory pri pripojeni na server) ani pres arma2 arrowhead ani pres dayz mod launcher.
    DEUSOPTIM: pres dayZ STANDALONE launcher? (v tom pripade proc to kopirovat do arrowheadu, resp. proc mi to teda nejede, upresni pls).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam