• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT THE DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO COPE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF THE GAME FUNCTIONING.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Jj, musí to být jízda, jen já to nevidím, jsem zabanovanej. A ti co sem postují novinky mě nejspíš mají v ignore, protože taky nic nevidim :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    To je taková paráda jak se ten vývoj rozjel po té co odstranili zbytky starého kódu!
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    UBIK: ban!
    UBIK
    UBIK --- ---
    Nechce se mi číst ty vaše řeči, chci se jen zeptat, esli to už mají hotové?!
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    Oni jsou fakt normalni blbci. vydaji early access coz je mimojine i o tom ze ti hraci budou povidat do toho co a jak delas nebo bys mel. + ten jejich jedinej milestone ktereho dosahli - je to afaik jedina hra o ktere se da rict ze vylozene prezila steam green light jako SW zombie.

The DayZ Dev Team responded...
    https://www.youtube.com/watch?v=8t7aUraQsSI
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    DUBAS_: Me bavi ty zakazane komenty a hodnoceni.. :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    0.62 / Early Preview Broadleaf + Grass Shader
    https://www.youtube.com/watch?v=Ip9l1RFPm8g
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: A já se ani nedivím.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: to vis kdyz ono se taky spis vic mluvi o A2modu nez Dayz SA :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    Ono už to vážně vyšlo? Vždyť ještě nejsou Vánoce! Takovou debatu nepamatuju od velké slávy módu na A2.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DUBAS_: Mapu pridali :] Je super :] Akorat ze na A2/A3 mas map kolik? Proto jsem to ani nezminoval :] DayzSA nema nic co bu te vzalo a natvrdo a naporad pretahlo z modu...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: oni vedeli proc to zakazujou mapa je to posledni co drzi lidi, byt to mozny upravovat pro A3 tak uz po tom nestekne ani pes,
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    EZECHIAS: to bys tomu krivdil :o), pridalo hezci mapu ale pak nam ji zarizli modovat v A3, jakej sakra byl Exile mod u hanoucha na na Chrenarus+
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    EZECHIAS: Nikdy jsem armu nehral. Uplne me to minulo tak mozna proto :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    ELPASO: O tom zadna pane a jsem tad, ze to tak mas :]

Nas problem je ale nekde jinde... ten skvelej pocit ze hry, kterej popisujes a ten cil vykostit co nejvic hracu (a o to sakra prece jde!)... tak ten je tam uz od DayZ modu na A2... Pak na A3 (v lepsim a hezcim).

DayZ SA nic nepridalo, spis ma min... Po takovy dobe je to proste zklamani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam