• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    L4MA
    L4MA --- ---
    NELLI: tady mas status report [ REDSNAKE @ DayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps ]
    "stabilnich" 35 ve mestech a daj se otvirat dvere, bomba ne? :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    na Dayz jsem x-let nesáhl, vůbec to nesleduju, tak omluvte asi blbej dotaz, ale - už jsou tam aspoň zombies? :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ZOMBO: vcrea jsem probehl pobrezi od kamyshova az na kamenku a po kraji mapy na sever jo vypada to tam hezky, na ten hrad jsme radsi mrknul z dalky nemel jsem nic moc v ruce kazdej se tam ted sere :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: jako taky me to nak nepali, jen ze to neni nic extra mi prijde
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: U 7–8 hradů a zřícenin mě to tak nepálí, jsem ale zvědavej, co udělaj s obyčejnejma barákama a jejich ex/interiérem, to bude teprve piplačka. Něco v tomhle stylu:

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: vždyť ty hrady v DayZ jsou jak paneláky, je to stavěný z nějakejch prefabrikátů, všecko jen pár dílů, věže, brána všude stejná, nemá to vůbec žádnej náznak invence. Sorry jako
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Můj prvotní dojem spíš byl, že je to další kopie hradu, ale dali si s tim práci a líbí se mi, že se dovnitř dostaneš prakticky jen hlavní branou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: že se mi to nelíbí vzhledově, ty skály a ten příkrý svah pod hradem vypadá zoufale nepřirozeně
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Ve smyslu?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Tak to zrovna podle mě patří k tomu horšímu co tu proběhlo
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Poslední zastávka...

Album: http://imgur.com/a/EYtkr
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Tady máš odpověď od Sumraka, tzn. ne.

DayZ: Senior Map Designer Adam Franců Q&A, Part II
    https://www.youtube.com/watch?v=9l073C7Eg1k
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: LACHY: Tak to mi asi vaše neštěstí přineslo štěstí, já se jablky přežral skoro k prasknutí :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: No kdyz pred tebou lootuje hnizdo tak tam nezbyva ani nabytek v tech budovach...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: jako takhle, já nejsem proti tomu, aby když někdo vylootuje baráček v něm nějaký čas nic nebylo. Ale když hraješ třeba hodinu a nenajdeš prakticky nic, tak to je docela divný, že by všude před tebou někdo byl.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Ach so.. Nedostatek je za me spravne, ale rozbitej loot ne. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: mi to moc zábavný nepřišlo, to nebyl ten pocit že je všeho nedostatek. To byl pocit, že je rozbitej loot.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LACHY: Ze by se konecne svitalo na lepsi casy a byl to zas poradnej survival? :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: jasně, jabloně jsem našel, ale než se vyžereš jabkama, to je na rok, jen je očesat...A vždycky jsem snědl pár jablek a pak běžel dál lootovat s nadějí, že najdu plechovky a normální žrádlo.
    LACHY
    LACHY --- ---
    MAOR: jabloně ano, ale asi je neúrodnej rok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam