• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Uz aby uvolnili ten vylepsenej terrain at ho muzem hrat v A3... :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Rudolfe, všichni tady přece dobře víme, že to bude o Vánocích :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Status Report - 25 July 2017 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-25-july-2017

na gamescom bude ořezaná beta, ETA na betu stále není, prej vyhlásí až si budou jistí..

VINC
    VINC --- ---
    Stává se vám často mizení věcí? Hlavně teda zbraní při operaci v inventáři. Už jsem takhle přišel o moc zbraní až mne to neba :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: je to tak, vic mam akorat v Dote :)

proste at si rika kdo chce co v zadne jine hre jsem nezazil to co v dejzetku... je fakt, ze jsem vetsinu casu hral ve 3-5 lidech, ktere znam celej zivot a byla to proste neskutecna zabava. ano bugy atd atd je vopruz, ale ve finale me nikdy nic nebavilo tak jako toto

coz je ale pro ted proste pryc, protoze uz mame nahrano moc a neni nic noveho
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: jasný a upřímně řečeno, v kterejch hrách máme nahráno víc? Podle mě to je minimálně u mě jedna z nejhranějších her.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Toto ale muze trvat klidne 1300 hodin co tam mam treba nahrano ja :)
    M
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ABSURD: já nemůžu tvrdit, že to byl nejhorší kup v životě, mám tam nahráno 500 hodin. Ono nějakou dobu bude trvat, než se ti to ohraje. Nějakou dobu bude trvat, než tě začnou štvát bugy, které tam jsou roky. A nějakou dobu bude trvat, než si uvědomíš, že vývoj prakticky nejde dopředu a když, tak po mravenčích krůčcích. Ale jako asi chvíli to zabaví a jestli to někdy dotáhnou, tak ta cena určitě ještě vzroste.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    BURKE: Ok, díky. Kdysi jsem to hrál a bavilo mně to, ale teď už jsem si nebyl jistej:-)
    BURKE
    BURKE --- ---
    ABSURD: Za 28 Euro si muzes koupit lepsi hry na steamu , ktery fungujou a maj nejakej vetsi smysl nez zde pritomny promise simulator.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Má smysl to kupovat?
    MATT
    MATT --- ---
    BOD: ZATIM jediny zombies v PUBG jsou v custom hrach, kdy 96 hracu hraje dobrovolne "zombie" tim, ze se sliknou a pouzivaj jen malee zbraně. kazdopadne nejakej zombie mode ohlasili, jak ten bude fungovat zatim nevim.
    BOD
    BOD --- ---
    Že má PUBG podobně jak DayZ SA co dočinění s Armou je asi jedinej společnej rys, zombie v PUBG jsou co sem koukal spíš casual a držej hráče na nohou, což asi neni špatnej krok. Navážet se do SAčka po zombie update každé sračky počínaje CoD je už trošku evergreen, ale jestli to na youtube sype tak proč to neopakovat do zblbnutí že.. To jestli se SA nedodělané zbortí do propadliště herních dějin tak jako multiplayer Operace Flashpoint je spíš o trpělivosti DayZ komunity a developerech co na tom makaj, PUBG je jim konkurencí asi jako CSGO Dotě, srovnávat to je kokotský
    (neřadim se úplně k fandům DayZ SA)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Status Report 11 July 2017 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-11-july-2017

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HNHN: "Biology is faster than DayZ development" :D Initial players in age 10 have successfuly grown pubes now. DayZ is still in Alpha.
    HNHN
    HNHN --- ---
    77WHITE: ten shitstorm bude nejspis dusledek PUBG

https://www.youtube.com/watch?v=Ho-JEHeDJE0
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    UBIK: UT template s jinýma assetama... Pawel, můj nejoblíbenější bývalý kolega, tam dělá anim leada.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ja zustal u PU battle royale modu v A3.. Zabavnejsi zbrane, arma3 mapy a styl.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    UBIK: jinak ale nesmi ti vadit ze te ta hra neustale tlaci do souboje zuzovanim zony, neuzijes tam nejaky puldenni kempeni letiste :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam