• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: hehe pamatuju si svuj prvni spawn v kamence u mostu, pak jste me hned vytahli do mordoru kde jsem dostal do tlamy, :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    NAGASAWA: Nad přehradou? Proč ne v ní? Topolka Dam will remember that.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BURKE: na moment jsem mel pocit, ze jsem se propadl do roku 2012 s tim, ze Svoro hlasi nalez 90 stanu na pasece nad prehradou...
    BURKE
    BURKE --- ---
    Jinak jsme nasli server, kde je kazdy restart pres 90 plnych stanu v okoli Berezina s high end lootem.Je tam dost plno ale stoji to za to. Dobre se tam trenuje strelba z tech zbrani co jsem normalne v Dayz ani nevidel....

http://www.bambiland2.com/
    BURKE
    BURKE --- ---
    jojo srdcovka :-)

RESK181
    RESK181 --- ---
    DESTROYER: Přesně.. Jako DayZ je moje srdcovka, nikdy jsem hře nevěnoval tolik času jako tomuto a v podstatě nic jinýho ani nehraju ... ale ted uz nehraju vlastne vubec :D všichni co to se mnou hráli už nehrajou a sám je to takový o ničem

hrával jsem tak rok zpátky na 420 serverech a to bylo super, jen ty lagy a neustýlej crash serveru .(
    tesim se na mody
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RESK181: Jsem uz zcela skeptickej a myslim, ze to nejak zachrani az modderi..
    RESK181
    RESK181 --- ---
    Za poslední 2 vánoce se hra nikam neposunula - největší změna byla asi změna mapy, což bylo asi to poslední co by hráči chtěli, hlavně že každej tejden pomalu vydávaj SR o ničem.... Faakt jsem zvědavej, ale spíše skeptickej s tím, co přinese beta
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: jasný, když to bud dobrý tak se zpráva o betě o roznese sama.. když ne, tak to bude zapomenuto.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Ono je to asi už jedno. Ani nevím, jestli bych to chtěl ještě instalovat.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    RUDOLF: Ja taky, jenze to bude zase jo jak jsme slibovali v bete vse tak jsme tam nemohli dat tohle a tohle a nakonec zbyde novej rozbitej player control, je fakt tezky bej fanouskem tyhle hry
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: ktery vanoce?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: není

Ale připravují seznam features dostupných v první BETA buildu. Pak by to mělo být jasnější. Ale když dělají zvuky, tak tipuji vánoce;-)
    LACHY
    LACHY --- ---
    Je už nějakej nástřel, kdy se nahodí 0,63?
    BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report 7 November 2017 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/237631-status-report-7-november-2017/

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    koukám, že na hlad existuje snadná pomoc, ověřeno - funguje:
    DayZ 0.62 Free food - Apple bug glitch works - No more hunger and thirst
    https://www.youtube.com/watch?v=lbYG2UCfywI
    BLAF
    BLAF --- ---
    REDSNAKE: Git gud. Na hlad jsem nehumrel ani nepamatuju...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Když jsem to posledně zkoušel hrát tak tuším moje výtky směřovaly k tomu, že je všude vyžráno a nerespawnujou se evidentně věci.
    Teď jsem tomu opět dal šanci po pár měsících, koukám situace stejná. Zbraní na mapě dost pro všechny, ale vyžráno a člověk chcípá hlady a obírat jabloně fakt není zábava.

Jediný štěstí, že to spadlo na nějakou chybu dřív než jsem chcípl hlady.
    VINC
    VINC --- ---
    VINC: se mi k tomu nevložil obrázek...

VINC
    VINC --- ---
    Mám tady novej gameplay do DayZ, budou se strážit pole s řepkou olejkou proti zombíkům (myšleno nevoliči ano, co chtěj zničit pole). Již nyní na to vybíráme prachy 10USD jako DLC do DayZ. Slibujeme, že hned jak vyjde final DayZ tak na tom začnem makat ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam