• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    REDSNAKE: Hele ja dal tusim stejne jako duby 15 ecek okamzite co zacalo early a taky nelituju. I kdyz na tom mam nahrano min jak vy, bral sem to jako fer platbu za ty stovky, ne-li tisice hodin na puvodnim modu. Jen odmitam delat betatestera, to me neba. Na loupani kury si holt pockam, treba budem mit dobry Vanoce:)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Ano, to jsem chtel od zacatku (stamina, nemoci, obtiznost, hc survival a obcasne PvP jen tresnickou na dortu). A jj, doufejme. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: jak to vnímám tak, že po 5 letech konečně udělali to foundation o kterým Deana na začátku mluvil. Jen mě trochu děsí, ten Evženův předpoklad, že to do 1.0 dotáhnou do konce roku. Né že by se mi nelíbilo, ale kdyby jim to neklaplo, tak je pro BI nemilí procházet tím šílenstvím zvaným nenaplněné sliby znova.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jj, jsou tam ošklivý bugy, když třeba člověk otevře konzervu, tak je to na restart, páč nejde sníst ani vyhodit a zablokujeme mu ruce.. Klient je obecně dost nestabilní, stačí když jsem třeba 8x odřízl kůru ze stromu a hello desktop. Když jsem podobným eskapádám vyhl, tak to bylo bez pádu. Na exp to furt ještě nepatří.

pobavil zombie dean co měl v bundě schovaný kiwi.

jináč na ovládání se asi zvyknu, praví tlačítko na pozvednutí zbraně, když je zbraň pozvednutá tak ho znova podržet a člověk cílí se zoomem.. Těsně před spaním jsem konečně přišel na to, že quick bar se zásobníkem/nábojema musím podržet abych dobil zbraň.

vyhovuje mi, že se operace přesunuli do rukou. Je pěkný se dívat, s jakou přesností postavička při útěku před zombíkem láduje zásobník.

Vyplácal jsem dva blood testy, než jsem si všiml, že nevyskočí hláška jakou mám krev, ale objeví se přes ikonku krve. Pak krásný, jak vybledl svět, když jsem napnil dva blood packy. Ale nenašel jsem IV kit, abych zkusil jestli funguje samoaplikace.

Potkal jsem na silnici u moře stádečko krav, bylo to takové příjemné. Hlavně vtipný jak z ní instatně zůstane 15 steaků.

Zedy nejspíš respawnuje server, vystřelil jsem v Berezinu a seběhlo se jich postupně 8 a pak už tam bylo pusto.

Stamina bar je závislej na váze věcí co neseme. Zedi maj u sebe max plechovku, takže útéci nejde. Za mě cajk. Ale je jasný, že bez auta žádný rychlý přesuny už nebudou. S těžkýma věcma je to šílenství, postava může jen joggovat. Člověk bude mít někde zásoby a lovit surváky půjde na lechko.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ty penize nelituju, umela to byt super zabava a utratil jsem vic za naproste kokotiny.. Jen lituju jak s tim budgetem BiS nalozili :(, ale jeste neni vsem dnum konec doufejme.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    77WHITE: 687.77 CZK, necelých 24 euro. Nicméně mám tam nahráno přes 400 hodin, takže to nepovažuju úplně za vyhozené peníze, ale přeci jen bych si přál aby se vývoj ubíral trochu jiným směrem a tempem, no..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    77WHITE: 22e jsme splachnul do kanalu hned v den vydani, jestli se nemylim. :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HNIZDO: :D Life is joke.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Za mne - je to silene zabugovany. Skoro okamzite prestala fungovat interakce s inventarem. Polozene veci zmizi. Zedi chodi podlahou jak pred peti lety.

Graficky engine vypada vyborne, da se lip nastavit, ale i .62 chodi velmi dobre. Zdalky jak ministr valky, ale stare budovy maji textury z puvodni A2ky.

Zedi funguji a jsou nebezpecni, kvituju, ze uz se jim neda jen tak utect a kdyz prchas, mlatej te za behu. V Chernu si tentokrat vystrelis jen jednou (respektive pak uz si strilej jak chces, umres).

Takze bych rekl, ze na vanoce to bude v cajku.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    77WHITE: Nic, dostal jsem ju zadarmo, když jsem dělal v BIS.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: za me super graficky to vypada pekne hral jsem to na 4k na full grafiku bez vyhlazovani a postprocesu a slapalo to na 70-80fps

jen ty bugy to az odladej tak super, za me rozhodne nejlepsi build, btw prebijeni je vic hc jak v tarkove :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jsem trochu rozpačitej, jsem od toho asi čekal víc...Graficky se mi to příliš nelíbí a řekl bych že to i o proti původnímu enginu vypadá hůř. Všechno na mě působí tak nějak ploše, postava po povrchu pluje a vůbec nereflektuje jestli běžím do kopce nebo z kopce.

Ty obrázky co se tu povalujou a ukazujou jak je to prej hezký nevim no, podle mě je to hodně upravený...
    Tohle se spíš nemělo dostat ven v tomhle stavu :-/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    nechcete se sejit na nyx discordu?
    zastavil se tu uz cuky, hnizdo
    https://discord.gg/Zu7Y4wk
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    77WHITE: 15ecek
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Kolik ste za tu hru dali btw?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: lidi chtěj prostě jen hrát hru kterou si zaplatili před lety a pořád ji nedostali....

osobně na to asi prdím, možná to zkusím, ale asi spíš počkám na exp a stable, tak někdy kolem vánoc, nevim kterejch.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Protože některý issues se objeví jen při velký zátěži a nechtěj si reputaci ještě víc zhoršovat, když to prdnou na exp, bez features který všichni očekávají. Notabene se ukázalo, že většina zákazníků měla na exp mnohem větší nároky. Takže kdyby stress test udělali na exp, lidi by je seřvali za battlenet kickování, který teď optimalizujou.

Druhá věc je, že na stress testech mají imho zaplej debugging a dost specificky nastavený servery. Což na exp Branch spíš mít nebudou.

Myslím, že už teď jsou smutný že lidi chtěj hrát v single módu, páč si okoukaj ten novej player controller. A ten chtěli použít jako cukrovou vatu než budou auta.
    CUKY
    CUKY --- ---
    ZOMBO: No mě to hlavně stahuje nějak zvláštně, poprvé sem stáhl 5,9 z 5,9 :) pak sem restartl steam a začalo se stahovat znova 6 z 6 :) a pak chvíli něco dělám a říkám si tak to snad bude už stažený a tam 6 z 12,5gb, no teďka to mám stažený, ale tvaří se to pořád jakože to stahuje.Takže jednou je tam třeba za 3 minuty staženo a následně, následně je tam za dalších 30 minut :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    CUKY: Mně to stáhlo jen 5,9 GB, podle nich to má mít těch 12.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam