• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Včera jsem propil celonoční stress test, příští mají být taky delší.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    READY FOR BETA? I AM! [FAN TRAILER]
    https://www.youtube.com/watch?v=Fkn5Iafreks
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    BURKE
    BURKE --- ---
    BURKE: Neposlali odmeny no....:-D
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: JJ je to skvele nedodelany a nema to zadnej obsah. Stress test na bazi spawnu uprostred niceho s nicim v ruce ci inventari, nejlepe pobliz nikoho aby se neprislo na to, ze to furt stoji za hovno...Nemluve o padech hry , kdy uz radsi vypnuli hlasku "bad module" aby si si to nahodou s necim nespojil.
    Po spawnu jsem bezel asi 2 minuty nez jsem zacal umirat na zizen :-D, ve skutecnosti nudou a pak jenom nasledovalo Esc - Alt F4 a deinstall....nikdy vice, tohle nebude nikdy hotovy....To si asi DeadlySlob dokonce necha svuj plnovous , jelikoz to tyhle nemehla nevydaj ani do konce pristiho roku...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKE: co blbnes,kluci tvrdili, ze je to super!
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: Se mu ani nedivim, potichu se ztrati , zmeni si jmeno a smaze linkedin aby byl zase nekde zamestnatelnej a celej tenhle cirkus muze hodit za hlavu. Ted jsem zapnul ten ocekavany 0.63 (stress test) a tak rychle jsem snad nikdy Alt+F4 nezmacknul.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELECTRICKOTA: Prosim tě smaž se.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HALCYON: Ale za to už si můžeš sám, nemáš se množit :D btw mě spí malej už od osmi...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Jediný co se jim povedlo je vybrat prachy.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELECTRICKOTA: Já si teda svoje neodehrál. Prakticky všichni toho v nejlepším nechali, kdy DayZ transformovala do cheatenginu.

Jo jasně. Budu od desíti do jedný do rána hrát, abych ráno vstaval v 5:30 do práce. Leda piču.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HALCYON: To víš, že jsi hater :D Bo mě je to u prdele, svoje jsem si odehrál. Až vyjde beta, zkusim a bud bude zase bavit nebo ne.
    Btw rodičovský pro tip - děti v noci "většinou" spí, tak se toho občas dá využít - Ale pak už je to buď sex nebo někde kempit :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    A JE MI TO LíTO! Nejlepší čas svého života co jsem mohl pařit DayZ je pryč. Za chvíli to bude už jenom starání se o děti a hypotéka... Nějaký válení se se snajperkou v keři s dubasem ... můžu zapomenout :(.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELECTRICKOTA: Oni si tu všichni myslí, že jsem hater. Ale já se za ně akorát stydim.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Tak už všiml i kreativní ředitel že nic nevytvářej tak radši odešel :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kreativní ředitel DayZ Brian Hicks opouští Bohemia Interactive. Prý ho není potřeba ★ GAMES.cz
    https://m.games.tiscali.cz/...ayz-brian-hicks-opousti-bohemia-interactive-pry-ho-neni-potreba-312933
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Pokud bez zamireni bude presnost random kruh pres pul monitoru se stredem uprostred, tak co by ne. ;-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    RUDOLF: Hmm simulátor s prvky unreal tournamentu, no to je koktejl na zblití prosim pekne...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CAPTAINOBVIOUS
    1 year ago
    How long has the new engine been out? Where are the new vehicles? Where are the motorcycles? The helicopter? The bikes?

If a company like BI can't create a fucking bicycle in the new engine in a timespan of 9 months...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam