• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to zas bude porod si zahrat:-) docela se na to tesim po dlouhe dome
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak děcka, .63 je na exp branch.. 46 serverů by mělo být online.

DayZ 0.63 Update | DayZ | Official website
    https://dayz.com/experimental
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DAYZ - The Way Out | Cinematic Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=WAqpdS7FwtE
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: jestli to bude f2p a bude to obsahovat microtransakce tak je to mrtvy uz ted, a stejne si kvuli tomu nebudu kupovat xbox :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Myslím že to tu nezaznělo, prý F2P: https://games.tiscali.cz/...ractive-oznamila-vigor-free-to-play-online-survival-akci-pro-xbox-314500

tak to bude určitě kvalita :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUDOLF: On je tam pořád ten aiming offset, co jsem 2 roky zpět implementoval! :D Mám být pyšný?!
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: Co jsem naposledy slysel, tak snad dokoncil studium prav a maka na kariere.
    WILL
    WILL --- ---
    REDSNAKE: Tak on Frenkie se na Youtube už hodně dlouho neukázal, ani nevím kde mu je konec.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HALCYON: Tam to bylo pul na pul, neco bylo ciste rezie, ale nektere gameplaye byli propper (treba kdyz jako jeden z prvnich ukazoval BR mod v A3).
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Asi jo, já si to moc nepamatuju, už je to 6 let...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: jasný, ale uznej, bylo to super:)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Tak u Frenkieho se už snad ukázalo, že to byla spíš režie, než gameplay ne? :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    no, když maj tak hezký mapy a assety nevím proč BI nenajme Frankieho, nezačne dělat celovečerní animáky a na hry se nevysere, páč to stejně nikam moc nevede.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: JJ mapy a assety ma BI bezkonkurencni.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: podle toho gameplay videa je to spíš jinej přístup ke casual střílečce. Mapa bude malá a enfusion je na to overkill, není třeba žádné balistiky a specialitek Enfusion. Z produkčního hlediska bych tipoval, že s unreal enginem můžou nabrat externisty bez znalostí inhouse technologií a nezatížej core vývojáře Enfusion. Mapy a art assety bohemka umí. Maj nápad a zkusej vytřízkat peníze z konzolistů. Já to hrát nejspíš nebudu:-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Hlavne, ze obhajovali vyvoj enfusion (za penize backeru early accessu dayz), aby ho mohli pouzivat pro cele portfolio bohemackych her a pro konzole. A ejhle, mame tu exkluzivni hru pro konzole a... tadaaaa UE4. ;-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DESTROYER: iirc XBox exclusive porad znamena W10 compatible, ne?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: přišlo mi to takové nebohemkovské a vida, unreal engine.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: INB4 "jinej tým" "jinej engine", mám tě v DI RUDOLFE, ani se nesnaž.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam