• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: hmm, opravovat vlak, tomu rikam content }8-}
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: no prave stamina je ted dulezita musis si hlidat vahu jinak nikam nedobehnes
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DUBAS_: Zatim nepujdu hrat nikam :) cekam na betu. Heh, to ze na kazdym je to jinak jen dokazuje to jak hloupe rozhodnuti tom je. Z run-simulatoru udelat hardcore-run-simulator :))
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DayZ 0.63 - Prison Island King of the hill
    http://www.youtube.com/watch?v=ysudwqkFNFc
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: stamina je super ale už jsou servery bez ní můžeš jít hrát tam
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DUBAS_: Chapu spravne - zahejbali=prodlouzili?

Dementi... 4 roky slibujou kolo :) kolo samozrejme stale neni, ale nejakyho genia tedy napadne naimplementovat staminu, aby byl pohyb jeste vetsi vopruz a zdrzovadlo :) GZ!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    BALOSH: od kdy je vyhoda 3. osoby "prakticky jen boj na blizko" a ne wallhack? :)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    DUBAS_: Neni pravda.... výhoda pohledu 3 osoby je prakticky jen boj na blízko. Eliminuješ když jedeš ve více lidech nebo když seš prostěstrašně opatrnej.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BALOSH: tvl to je jako kdyby si chtěl běhat sprinty s jednou nohou každej té dá, to sis teda nastavil HC mod na druhou :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    než vydali serverový soubory tak jsem měl postavu na každým serverů v eu z první osoby a ve fullgearu

teď se se serverem a roztrhl pytel
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    DUBAS_: Ja hraju i anarchy jako 1st person, sem si na to navyknul. Jasny nevýhoda pro mě.... ale zas ta hra se nedá vyhrát tak co :-D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BALOSH: třetí pohled je naprd nerad to hraju
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    no to je naprd.... ale ja to beru zase jako spis takovej test server... v pondeli se podivam na nejakej stroj v praci, ze by sme nahodili na zabavu nejakej NYX+friends než se najde něco kloudnyho.... problem je tam ten windows to samo nepoužíváme a upřímně nevim jak takovej server zabezpečit :-D jedine s hw fw
    BURKE
    BURKE --- ---
    DUBAS_: Mam teda Experimental verzi a po zadani adresy + portu normalne napoprve pripojen. Dokonce premiovy Electro spawn :-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BALOSH: tyjo kdyby to nebylo 3d person, tak si na anarchy rád zahraju..
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    dame nejakou NYX výpravu?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BURKE: zkusím odpoledne třeba mě tam nechtěj :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    DUBAS_: Me to normalne jede...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BALOSH: nevím kopalo mě to i ráno na prázdným
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam