• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAACOB: Budul. ;)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Můj dnešní úlovek z šaliny.. :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DayZ Stress Test #50 - Vehicles, Tents, Bleeding, and More Features! (0.63/PC)
    https://www.youtube.com/watch?v=B0eU8K5_C5A&feature=youtu.be
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: hezke
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Náhodný setkání lvl Fallout: Lootuju v Tisy, nikoho si nevšímám, a najednou zpoza kasáren vyběhne vlk a za ním dva zombíci. Vlk mě doběhne, kousne, až začnu krvácet, tak zaběhnu do kůlny se zafačovat. Venku slyším štěkot. Smečka mezitím v menší bitvě vyčistila celou bázi od zombíků. Bojím se vylézt.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Ze včerejšího testování

BURKE
    BURKE --- ---
    Stress Test vol.50 - Stress Test Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/...l50/?fbclid=IwAR3kX0rCXkVpg0rWm_JEhcCaHpg7fTiEqDNeKjzMJWH_wnrQgjAqLitC5ZA

Hello Survivors,

we are back with our Stress Tests, hitting number 50 today, running version #0.63.149116! Server are going online now (2 PM CEST).

Today's test will probably be quite brief and reintroduce the Lada Niva to the game, which will be the focus of this test.

We prepared a mission with airfield spawn (a lot of cars to be found here) and automatic weapons, so don't necessarily expect things to go down friendly.

There is a lot of work-in-progress in this build, so you might encounter some new items or actions, which are not working as intended yet.

Just a small glimpse:

Lada Niva
    Leaning
    Weapon collision with geometry
    visual bleeding effect
    heat comfort and disease effects
    tents/barrels
    new sounds
    infected tweaks
    and more...
    Keep your hands on the wheel, and see you in Chernarus!
    BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report - 9 October 2018 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/240249-status-report-9-october-2018/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    zatim nejdelsi zivot co hraju je s touhlen postavou 10 dni na plnem 80ti slotovym serveru HeadhunterZ a to lezu vsude, basna, nwaf, tisy atd. asi si kazdej kdo me vidi rika ze to je sakra dobrej bait a necha me bejt :)

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DESTROYER: A pokud se omluvíš a vysvětlíš důvody zpoždění, taky bude ok, když ti nepřestanou nadávat a psát na osobní účty, že jsi podvodník a zloděj? Nabije tě to energií a zrychlí tvoji práci?

Zákazníci maj celej internet na to, aby si postěžovali, jak je studio obralo o 7 stovek, můžou napsat recenzi na Steamu, kde to má i nějakej smysl, a vadí jim, že nemůžou dát palec dolů u videa na YouTube, který pravděpodobně zrovna ukazuje, že se na hře za jejich peníze stále pracuje?

Za těch 6 let, co spravuju komunitní stránku, jsem zabanoval celkem 40 lidí, tj. 1 % fanoušků. Půlka spamovala s prodejem cd keys, zbytek buď přímo vyhrožoval vývojářům nebo opakovaně šířil vyložený lži. Pochybuju, že by oficiální účty banovaly za pouhý dotazy. Alespoň teď už ne, taky pamatuju časy, kdy byli jejich admini háklivější a arogantnější a ne vždy to vypadalo takhle:

DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Prirovnam to k tomu obchodu. Taky jsem byl mnohokrat vypycovan za to, ze nekdo neco posral/nedodal/dodal pozde/nefungovalo atd.. a bral jsem to protoze jsem soucast firmy. Lidi byli nasrani a pravem a proste jsem tu zlost schytal ja. Zakaznici zaplatili za produkt a maji plnej narok pycovat, kdyz je nekdo ojebava a neumi se k nim chovat.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: Že je něco běžný, neznamená, že je to správný.
    Na netu ti bohužel nikdo nedá přes držku, takže lidský chování není korigovaný a každý imbecil s názorem má pocit, že je normální osočovat lidi z čeho ho napadne a psát mu tu po osobních kanálech.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    RUDOLF: Bivoj chválí, Libuše vlhne
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: Divná? Vždyť je to základní realita internetu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: a nepřijde ti divná ta samozvanost kohokoliv nadávat jiným lidem online?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Napsat, ze youtube je okrajovej kanal, to uz chce odvahu. :) Co se tyce tech banu, tak tam asi nema smysl o tom polemizovat nebo to jakkoliv zlehcovat. Osobne znam nekolik lidi, kteri je dostali za dotazy k vyvoji hry. (zadne cheaty, zadne urazky)
    K tomu poslednimu, samozrejme ze to neni politicka funkce, je to funkce obchodni.
    V momente kdy vyvojar neco slibi, predstavi roadmapu a funkce a zaroven si za to necha zaplatit, tak je zavazan svym zakaznikum produkt ve slibene dobe dorucit a take s k nim chovat s uctou a respektem. A nedelo se ani jedno ani druhe. Nedivim se pak, ze lidi bombardovali i osobni ucty.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: já třeba moc nechápu to omýlání zakázaných komentářů na youtube.. To je úplně okrajovej kanál.. všechno se problíralo ve fóru, na redditu, twitteru a na steamu..twitter účet dayz má prej jen pár banů, jeden z nich je briansuckcocks, zbytek je nějaký prodejce cheatů a pak nějakej pirát co přeprodává sw.. ostaní účtů jsou osobní a tam ať si každej banuje koho chce.. brian s oblibou.. furt vnímám, že vývojář není politická funkce..
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Njn to je prokleti. Dlouhou dobu byl hlavni medialni tvari celeho toho cirkusu, takze je jasne, ze to bude schytavat jako hromosvod. Obzvlaste kdyz jinak jakakoliv kritika bud nebyla mozna (zakazane komentare a hodnoceni na youtube) nebo se za ni rozdavali bany.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    tohle je pěkný resumé.. nejsmutnější je ten online hate, brian si ho típal/típe.. doteďka když streamuje, tak s tím někdo začne.

The Spotlight on Brian Hicks - Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=xCtbSZZCZH0
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam