• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: vcera jsme s hanouchem nasli tri po mape ale nebyl cas se v tom hrabat ale co vim a videl jsem je to podobne narocny jak dat dohromady vrtulnik v dayz modu coz si znas dost pamatuje
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: base imho nemá smysl, když ti ji může kdokoliv rozebrat..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele a už jste zkoušeli ve vanille dát do kupy fáro? to by mělo zabrat nějaký čas, stejně jako si postavit nějakou základnu.. ale imho bych nic takového nezkoušel, dokud neopraví bugy v perzistenci.. teď myslím, že tvrdě zabitý nebo crashlý servery poškodí binárku se stavem perzistence na serveru.. doporučují se zálohy.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak bych poprosil at se mi ozve ten kdo vlastni nyx discord rad vych tam nasmeroval komunikaci lidi ze serveru ale je potreba udelat par uprav na discordu at tam nejsme vsichni s plnymi pravy jinak to brzo nekdo smaze
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TERZ: jo uvazujem o cenove reforme veci u obchodniku

da se koupit a prodat uplne vse vcera jsme se s hanouchem bavili ze by bylo super kdyby ti obchodnici meli jen to co jim lidi prodaj ale to by se muselo resit nejak v databazi a napsat to na to me elektrikarske ruce nestaci pokud by se zde nasel nekdo kdo ma chut se s nama do toho ponorit bude vitan...
    TERZ
    TERZ --- ---
    Trader té hře dal vždycky nějakej cíl, řekněme "endgame" content, docela problém se stashi a traderama vidím v tom, že po pár dnech/týdnech má člověk už těch pěněz a výbavy tolik, že ze hry už je jenom PVP. Jakýkoli nedostatek čehokoli přestane existovat a všeho je halda. Teda aspoň takhle si to vybavuju z historie, kdy jsme to hráli, třeba to duby s hanouchem poladí a tahle situace nenastane. Ale je fajn, že to hrajete, nevěřil jsem tomu že to někdo fakt zapne :-D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: trader bez safezone je dobrej, ale ja ten koop myslel k preziti. ted k preziti nepotrebujes nikoho. nebo alespon k pristupu do high level loot zon (nemocnice, military, industry)
    to je neco co by se odlisilo od vetsiny existujicich modu.
    coz by mimochodem vyresilo i ty safezony. zkus vystrilet tradera kde je pet lidi boltaction puskou bez scopu s peti nabojema, nebo lukem a sipy. totez riziko nahodneho pvp si rozmyslis, kdyz jsi to SVD tunil s partou peti lidi tejden.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: si to predstav jak po chernarusi budou vsude stashky narvany rublama jak v narcos to tomu dava uplne jinej level
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: baví a moc, je to další motivace proč hru hrát. Kde jsou ty časy kdy jsme lítali po mapě, sháněli vehikly abychom je mohli prodat a nakoupit si výbavu co člověk chce. Přitom vznikaly tak nějak samovolně různý příběhy..
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: si kup auto u tradera ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: však v pořádku, ono se ukáže jestli je to životaschopný koncept. Nicméně je super, že už na to vznikaj mody, já to asi začnu hrát až budou vehikly nebo aspoň kolo. Z těch přesunů už jsem unavený a mám starý kolena a vymačkaný písmeno W
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: bavi Rudo :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. trader mod zmínil i Petr Nespěšný včera během streamu..

jo a vás ty tradeři baví? mě to přišlo vždycky jako nablbá mechanika ze single player her..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: musis spojit roztristenou komunitu, jak to rika hnizdo lidi musi zacit spolupracovat i ty co se neznaj, ano mozna s tebou nekdo vyjebe tak s nim musis vyjebat ty prvni a nebo mu verit

ja to stavim podle prani hnizda a doufam ze se tak ukaze kdyz si to naporoucel :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: se k tomu trejdrovi podivej on moc kempit ve smyslu zalehnu s svd nejde tak leda cekat primo tam na melee range. a to bude legrace
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: jako jednomužná jednotka těžko :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: máš si zajistit perimetr:-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HANOUCH: proc vypnout? nevyhovuje vam to? to budou vsichni kempit trejdra
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: zatim ano planujeme vypnout
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: a funguje tam nějaká nopvp zona kolem tradera?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Už chápu, proč byl Wizard tak nasranej, že má dělat launcher i pro DayZ. Proto teď odbíhá na pivo z práce, kde žije 20 hodin denně prgánim. Launcher cajk. Na server zavítám.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    konecne ma smysl kontrolovat zastreleny lidi aspon kvuli prachum musis je nosit u sebe nebo schovat ve stasce ci bazi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam