• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TOMBRIDER: ta nevedomost je sladka
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: a adam nam prozradil ze jsou lokace po mape kde je definovanej pocet zedu treba 15 a vic se jich tam nespawne a to muzes mit nastaveneh pocet zedu v cfg klidne milion
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: lachy vse je v planu jen doladim ekonomiku jsou na rade zedi a pripadne nejaky eventy, po vcerejsi trihodinove rozprave se sumrakem jsme s hanouchem plni technickych tad na co neslahat co zabije server a zedi tam taky zazneli, musi se stim opatrne mezi svatky nahodim local zabouchnu dvere od pokoje dovalim stene plzne a bude veselo ale to az se v nedeli probudim z opice kamosoj se v vcera narodila holka
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Se zombíkama sem taky spokojený. Není to úplná pruda že by věřili každej prd. Ale pobíhat kolem nich se taky nevyplatí. Obvzláště když jeden začne hulákat, tak se naagruje další nemrtví v okolí. Jen teda byl jsem prekvapen jak jdou dvěma ránama sekerky k zemi. To jsem čekal že budou tužší. Takže poprvé jsem kolem nich chodil po špičkách.. Teď když vidím jen jednoho tak ho raději ze zadu preventivně sejmu. Maj docela zajímavý loot.
    Takže největší bestie jsou pořád lidi a na ty je dobré si dát majzla.
    Aneb konečně potkám ve Svetloyarsk někoho jiného a v "kanadském" stylu ho jdu pozdravit. Má brokovnici ale taky zamává. Chvilku běháme ve stejné ulici. Ale poté co sejme nemrtváka a já se jdu na to podívat se sekerkou v ruce, co kdyby potreboval pimoct. Chytne nerva a sem mrtvej... Škoda že jsem nepřišel na to kde se dá najít ID hráče... A vůbec pod kterym tlačítkem lze najít kolik lidí (a kdo) je na serveru?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: nevím jakou máš zkušenost s předchozíma verzema hry, ale byly časy kdy si tě zedi nevšímali ani když jsi jim přeběhl pod nosem. Teď jsou docela nepříjemně všímaví. Musím říct, že jsem se schoval před zombíkama v piano domku a oni naběhli za mnou. S tím ozvučením a jejich řevem to byla dost atmosférická akce:) Ten 1person pohled mi z toho dělá novej zážitek :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    LACHY: Nevim proč, ale včera na letišti ty zombies byly dost HC a ani sprintem jsem jim neutekl... :-D
    LACHY
    LACHY --- ---
    REDSNAKE: Právě jsem vzpomínal na zedy na prvním DayZ. Tihle jsou hodně slabej odvar. Není to žádná výzva. Plazení skrz město se nekoná :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    v tom first person pohledu jsou ti zedi celkem neprijemni:-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Jsem příjemně překvapen. Nevypadá to špatně a díky tomu jak je to stará záležitost. Funguje to plynule i na mém prastarém PC který nedoznal změny tak šest let :))
    A to už mi začlo být líto že fallout 76 nerozhejbu..
    Tohle mě asi bude bavit víc :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Tak jsem vysílal, potkal Burkeho na letišti a zombies nás sežraly :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Nevim, jestli se toho svého vysílání dožiju, naagroval sem zombíka, lag, a pak se to rozjelo až když sem měl půlku krve a chcal sem jako děvka.
    MATT
    MATT --- ---
    DUBAS_: to bude ten ondrex
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DESTROYER: dubas maaa dukaaaty maaa dukaaaty
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HANOUCH: na dukáty
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: mam napad. predelame rubly na CZK copak sme naky posrany rusaci :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    velice si vazim kazdyho kdo mi poslal nejaky lovaky na provoz serveru jakakoliv castka je uzitecna,

v tomto hw nastavenim v jakym je server 3,8ghz 30ti slotech vyjde server na mesic 650,-

je moznost prejit na silnejsi cpu a to bud 4,2ghz nebo 4,8ghz vse je zpoplatneno 6Euro a 9Euro navic za mesic

nebo je moznost zaplatit si cpu prioritu zpoplatneno podobne jako navysenni cpu

o slotech nemluve ty se tez plati

osobne server zatim beha v ramci dayz moznosti nejvetsi problemy dela zmena pocasi ktera lehce zasekne klienta tento neduh jsem teoreticky snizil na minimum nutno dalsiho testovani ale zatim to vypada dobre

uz se vas celkem seslo kteri si tuhle srandu nenechali ujit viz vcerejsi vasnive vzplanuti po narazu ady do zdi, nemusel jsem byt u toho stacilo to poslouchat a dal prepisovat cfg

jeste jednou diky
    ps: jsem netusil kdyz pronajmu dayz server ze si k tomu zaplatim i hodiny anglictiny viz hanouchovi komentare tvl cos tam napsal, vseho nech a jdem to opravit
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MATT: nejakej ondrej mi poslal donate na server to jsi ty? cucham podle id :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Cože? ta hra co jsem si koupil v roce 2014 konečně vyšla na vánoce jak se říkalo? Výtečně!
    Snad to na steamu ještě někde v zákoutí mám...
    MATT
    MATT --- ---
    DUBAS_: hlasim, ze ja a id ONDREX se tam obcas zjevime..
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    91.9
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam