• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: přijde mi, že tu featuru implementovali v rushi, u zdi kde to funguje a dává smysl to je asi ok. Ale v souboji to už fakt ok není
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    V klidu, je to alpha, to vsechno daji do releasu do kupy...

oh wait...
    :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: ja bych treba pochopil, kdyby ti zedi vyrazili velkou flintu z ruky. ale pistole je obratna, tam by se to stavat proste nemelo, prave naopak. neberu to jako bug, vime ze to tak je umyslne.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: neco podobnyho mam u EA
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Bohemka má TANK! To ti jako odpověď musí stačit. Po Armách a DayZ už jim nedám ani korunu navíc.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: jasny, rozumim tomu. Jen je nasiraci kdyz to zjistis a zdechnes na to jako takovej pologear. Celkove to hrani a staveni ma takovej bugfeeling furt z army, mohli prepracovat co chteli a furt to z toho smrdi. Takovy ty bugy co jsou po case citelny, znas je a naucis se je treba i vyuzivat ve svuj prospech ale je to proste furt rozbity
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: ted je to tak ze si zedy nesmis pustit vubec k telu :/ taky jsem na to presne takhlen zdechnul
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    REDSNAKE: zvláštní, já postavil stan v takovym korytě v lese. Dost nerovnej terén. Sic jsem chvilku se stanem rotoval ale najit dobrej flek netrvalo dele jak par vteřin...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WARSHEEK: no, já už jsem taky koženej.

Běžím si to na Zeleno, omrknout military spawn a probíhám nějakou zemědělskou částí. Velký stodoly a tak. Všude tři prdele zombů (asi šest). Jednoho jsem seknul sekerou, nicméně to spustilo agro a vidím jak jich na mě běží pět. Beru do ruky glock s 30 ranným zásobníkem, v tom přibíhá první zombík ke mě a než mě stihne hitnout, postava zvedne zbraň a míří do nebe a nejde s tím nic dělat. Takže umlácenej během pár sekund aniž bych stihl vystřelit.

Nerozumím tomu, že podobný shit můžou implementovat a vydávat to za 1.0?
    To bohemka nemá testery?
    Přispěli byste jim ještě někdy na nějaký předběžný přístup?
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    REDSNAKE: ten parez na ceste fakt nebyl videt... nechapal jsem. Nicmene auto minus a zase po svejch na socku :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jsem si dnes dobre zahral, pripojil jsem se k nekomu na dubasovo serveru a svezl me autem. Skoda ze jsme pak jeli po polni ceste kde byl parez zarostly v trave a rozbil nam auto na prach... Stany jde postavit fakt jen na rovnym miste a netusim jak to hra posuzuje, protoze tam kde jsme ho zkouseli stavet rovno bylo..
    tlumic na pistoli funguje zvlastne, zedy to agruje.

nicmene pekna hra dneska.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TOMBRIDER: to mel tvardy slunickovou naladu, jinak by ti nepomohlo tam cekat treba ctyri hodiny
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    :D Prolejzam patro baráku, najdu sud s nějakýma cetkam. A sakra, sem někdo chodí si schovávat loot. Mno ale potkat ho bude velice nepravdepodobne.. jdu dolů a ve futrech týpek. Lekl jsem se jak prase, rekl bych že i on je prekvapenej, vteřinu na sebe zíráme, chci na něj mávnout že jako v klidu a v tu ranu vydím jak si do pazour přehazuje bouchačku. Zbaběle prcham zpatky do patra a vytahuju škorpika, zaklekavam a čekám a poslouchám zdali půjde za mnou. Namířeno na dveře. Normálně sem se bál co bude, zrovna zaopatřenej, slušnej baťoh, žrádlo, plně nabitej škorpion. (Jo mě stačí málo ke štěstí). Já nechci zhebnout. Takže až tak po deseti minutách se pomalu sunu ven. A pak nohy na ramena a zdrhám dál!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: on potkal tvardyho a prezil tady mi neco nesedi... :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    HANOUCH: že pozdravuju. A pokud v patře ten sud byl jeho. Tak jsem mu tam za kanystr nechal jednu pouťovou flintu.
    Kanystr jsem zrovna sháněl na zalejvání rajčat.
    Takže jako děkuju :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    TOMBRIDER: to byl twardy
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    To jsem potkal někoho místního ve futrech baráku ve Gvozdnu? Sem se lekl jak hovado..
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REDSNAKE:
    Zvedni ruce nahoru nebo ti vystřelim mozek z hlavy!!

aaa z Polska... the polished guy!

I am the Santa Claus of the server.

Takhle jsem se letos jeste nenatlemil
    // ja vim, je to stary, objevil jsem az ted
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tvardy buduje na redditu :)
    Base - No mods, Basic buildings from BIS : dayz
    https://www.reddit.com/...o_mods_basic_buildings_from_bis/ecz66py/?context=1&st=jqcycmge&sh=346a226b
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: den cistej prace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam