• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    MAOR
    MAOR --- ---
    BALOSH: Spustil jsem ten nesteamový launcher jako správce. Ten steamový hajzl se ani nehne.. načítací okno a konec.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BALOSH: pouzij komunitni launcher bacha at nemate nainstalovany experimental
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    MAOR: A jak si to vyřešil?
    MAOR
    MAOR --- ---
    BALOSH: tak mi už to jede, problém byl v posraném launcheru od nich...
    MAOR
    MAOR --- ---
    BALOSH: nejsi sám, sice mě to nekopne, ale já se tam ani nedostanu, protože se to při načítání sekne..
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    BALOSH: Už sem zkusil všechno musí to být server side... i steam sem přeinstaloval
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    BALOSH: Tak ani reinstall hry a modu nepomohl :-/
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    REDSNAKE: Samosebou, ještě před restartem sem hrál. Verze 1.0.150000 to taky sedí. Přesto mě to kope ven. :/ Integrita zkontrolovana, mody všechny sem odebral a přidal znova.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BALOSH: pouzivas ten launcher?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    špatná verze nepustí mě to do hry od naběhnutí serveru ale vidim 17 lidi online, mody mam stažený i ten novej lock
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Běhám s ní po severu :) nemám na pc mic.. takže můžu max textovat. ;)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    TOMBRIDER: ja beham s permanentne zapnutou 102,5 a semtam neco kvaknu jestli se nekdo nechyti.... ale sem asi moc daleko od všech
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ted mi na serveru skocila hlaska s hlasovanim o Wipe... akorat se chystam zacit stavet base tak jak to je? :-D
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    TOMBRIDER: To nejsi, par lidi s tim beha a zaroven se pres to muzou dohodnout i obchody.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Vysílačku mám, ale jsem asi jedinej :) to že to protáhne i txt chat je dobrá informace!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TOMBRIDER: jedina komunikace pro hrace co hraje sam je najit vysilacku s baterkou a naladit frekvenci 102.5 a muzes komunikovat s hraci v dosahu
    pokud ji budes mit v ruce muzes psat i do chatu a lidi kteri maji vysilacku zapnutou uvidi tvoje zpravy onznaceny jako radio
    je to takova nahrazka za sidechat
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DZS: Muzes se druzit s mejma 7,62x54 :]
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER: šátek, myslím ten úvaz na ruce.. Zelená jakože default skin nyx...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Hele na Dubasově serveru pobíhám jako černoch s užovkou na hlavě a zeleným šátkem. Kdyby mě někdo potkal tak mě hned nesejměte :) To si nechte pro poláky.
    Btw funguje tam textová komunikace pod tlačítkem "T"? aneb když tam něco napíšu vidí to okolí? A pokud ano, do jaké +-vzdálenosti?
    DZS
    DZS --- ---
    DUBAS_: jako slunicko se chci prave druzit, objimat se a drzet se za ruce. a je jedno jestli s lidma, nebo s vlkem :))
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: :D ja vedel ze to rekne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam