• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: Ale vubec ja proti LGBT nic nemam:) jen jsem uvadel kolegu rednsejka na pravou miru a uzil jsem odpovidajici termin slovu metrous
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak trader mod by mel byt znovu funkcni po updatu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    prosim pokud bude nekdo hrat u nas potrebuju testnout spawn rublu a kozenyho obleceni v hunting barakach dik za feedback
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: z tveho prispevku citim lehke nepochopeni teto 4%tni mensiny :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: Metrous? regulerni teplomet imho
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Žil jsem v domnění, že ten tmel je jen na poškrábaný dveře od auta...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ok, takže je to venku. Enfusion nepotřebovalo DayZ ale Bohemka, protože si tak vyvinuli za prachy od backerů engine pro všechny platformy ze kterého mají v plánu žít dalších patnáct let.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    a holí si hruď! Jak má to DayZ pak vypadat tyvole, když project lead je takovej metrouš :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tyvole, on je slovák? já myslel že nějakej tatar přes moře! Oujé...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vortex #66 | Rozhovor o DayZ, Beat Saber na PlayStation, herní mýty a legendy a mobilní Assassin
    https://www.youtube.com/watch?v=oFf1MT7P2u4

Rozhovor s Eugenem o Dayz..Jdu si to pusti..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ - A train cinematic
    https://www.youtube.com/watch?v=jt9CHcdt_L0

DayZ HypeTrain mod - Alternative teaser concept
    https://www.youtube.com/watch?v=uoSweQBaYww
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ZOMBO: vitej zpet
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---

ELPASO
    ELPASO --- ---
    DESTROYER: Tomu chybi uz jen grandfinale “You are dead” by rotujico-levitujici-autak
    L4MA
    L4MA --- ---
    DESTROYER: "leti zpatky" :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    EZECHIAS: Ani nemluv. Server hlásí, že za 15 minut bude restart. Zaběhnu ke stromu a chci si udělat pořádek, než se odpojím. Nemám místo na MP5, tak jde na zem... a pak jsem ji kurva doloval ze země asi 8 minut... přitom prázdné ruce, ale ne, prostě se neukáže, že si ji můžu vzít. Nic neumí kokoti udělat pořádně a asi si myslí, že když z tohohle nedodělku udělali 1,0 a že o zbytek se postará komunita, ať jdou laskavě do prdele.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    NAGASAWA: Ten problem je spis, ze po 5-6. letech je to porad velky stejny... At uz je duvod jakej chce (ano panove, vim ze prepisovali kod 3x), vysledek je proste stejnej.
    MAOR
    MAOR --- ---
    V noci jsem se utábořil na kopci nad Mstou. Kousek od posedu. Říkal jsem si, že si prohledání Msty nechám na další den. Tak jsem se teda vydal do Msty. Nikde ani noha, ani živá, ani nakažená. Všude ticho, jen vítr tiše ševelí. Najednou zakokrhá kohout a já se málem poseru..
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: To je smutný příběh.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: ja jsem masochista na druhou jeste spravuju server :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam