• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Ale za mě je rozhodnutí cajk;-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Jo, s tím musím souhlasit. SA se neprodávala jako novej engine.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: problém je, že backeři nebackovali budoucnost bohemky ale vysněnou hru DayZ kterou od tý doby vývojáři mrdaj a ještě si na tom rádoby staví budoucnost.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    evžen to vysvětlil v rozhovoru celkem dobře, jakmile má developer inhouse kapacitu vytvořit vlastní engine, tak se to dlouhodobě vyplatí.. margin co mají devs z prodejí se ukusuje, počínaje 30% steam, pak si vezmou % všechny knihovny co v engine používají .. pokud např. použíjí vlastní distribuční platformu, tak je z 30% pro steam náklad jen 10%..

vigor uděllai na unreal, páč jsou tam malý mapy a enfustion ještě není stable/mature enoug.. imho unreal devs se shání snadněji, než nějaký core engine programátoři.. takže můžou hru rychleji vydat a dřív se dostat na trh..
    MAOR
    MAOR --- ---
    77WHITE: To fakt naštěstí nevím, DayZ SA je poslední koupená hra od Bohemky :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    MATT: jj neni starej
    MATT
    MATT --- ---
    DESTROYER: jj, Enfusion 1.0 je preci nejlepsi moznej engine ;))
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MATT: Nene to je lez, ucelovka a zla kampan, DayZ backeri preci zaplatili roky vyvoje Enfusion, aby vsechny nove hry od BI mohli byt v novem, krasnem a skvele funkcnim modernim enginu.

:D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jj uz to ctu U4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MATT: aaaaha to jsem nevedel. v tom pripade sry za dezinfo
    MATT
    MATT --- ---
    NAGASAWA: Vigor je prej udelanej v unreal enginu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    77WHITE: tipl bych si ze kompletne

77WHITE
    77WHITE --- ---
    NAGASAWA: Asi. Docela by me zajimalo nakolik to vychazi z dayz kodu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    77WHITE: Vigor?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    MAOR: Tak jakze se menuje ten jejich dalsi open world survival projekt...?:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hele během dvou hodin hraní mi zmizely boty, kamarádovi hlava, pak se mi protáhla ruka na dva metry, další v autě trčel skrz střechu, dalšímu nebyl vidět batoh co měl mít na zádech, lagovalo to, auto mě vystřelilo dva metry do vzduchu, spadl server, ikony v inventáři jsou strašný, inventář je strašnej, jsou tam glitche, ale s lidma je to pořád legrace. Sice je to strašlivě zabugovanej simulátor otevírání dveří, ale je to prdel. Sice je vtip chtít za to v takovým stavu peníze, ale co už :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: tak tak. hrajte hovada a nestěžujte si a až vydáme další sračku, tak nás nezapomeňte podpořit. s láskou k penězům vaše bohemka :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Vsak je to hotovo, 1.0, uzasny produkt na ktery se cekalo cele ty roky extremne narocneho a vycerpavajiciho vyvoje. Takze ted hrajte hovada a nestezujte si. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Docela mrtvo, tzn. 1.0 a konec vývoje? :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    MAOR: na to jim odpovim at tam teda neni sonickej boom :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    HANOUCH: Na to ti odpoví, že DayZ není vojenský simulátor..
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    EZECHIAS: Hele ja uz davno nic neragequituju, kdyz me to prestane bavit nebo zacne stvat tak hraju neco jinyho a pak se k tomu puvodnimu zase vratim. Dayz me nenudi pac lidi na discordu. Pripojim se hledam houby kvery twardyho sem tak me zabije glitch. Spolecne se tomu s lidma zasmejeme a jede se dal. Ten tarkov krom toho ze byl nudnej je proste me moc ruskej. Vizuelne se mi to vubec nelibi pripomina to csko s npceckama a je to tunel. Nepripomenout mi to tuhle nekdo na discordu tak jsem ani nevedel ze to vlastne mam. Takovej ta hra na me udeala dojem. Nicmene respektuju ze se to nekomu libi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam