• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    neblbněte, teď s 1.0 to mělo být sluníčkové. A vy tu zatím jen tříštíte komunitu...
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Ja bych chtel podekovat ID Burkhar kery i pres to ze se mame navzajem v DI zvlada cist moje cancy a reakce na ne, jeho mily post, ktery mi vycvrlikali ptackove, jsem si dal na cestne misto sekce feedback ve svem infu zde na nyxu. Diky Burkhare
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    HALCYON: Cranku, ty ses buh :]
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tady se dějou velký a krásný věci.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Úplně jsi zabil nostalgii, která zde při pátku (sic) panovala. HANOUCH je prostě zakomplexovanej píčus s patentem na pravdu a mám ho proto v DI.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Ostatním se omlouvám, nemam jak se zeptat jinak.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: Ahoj, já se snažím nereagovat a trochu se tu cejtím jako nechtěnej, vzhledem k tomu, jak mě ostentativně s Nagasavou ignorujete. Ale vím, že i když zarytě v poště neodpovídáš, tak mi dáváš plusy na příspěvky, kde se snažím nezbláznit z utrpení, že jsem vámi ignorován. Mohl by jsi mi prosím v poště odpovědět a říct mi, co se děje, nebo alespoň přestat likovat moje příspěvky, či mě zmiňovat, ať mi to utrpení není neustále připomínáno?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Já měl dojem, že řeč byla o prvních dvou měsících módu...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    23 novejch, co blaznite? Ono uz to vyslo nebo co?
    L4MA
    L4MA --- ---
    HANOUCH: jo dyt ja vim, jaky jste tu z toho mivali dumky a zalky. :) ja mel nahrano jen slabejch 1k hodin, takze proti mistnim mistrum jsem mlicnak, ale cheaterky me teda trapili uplne nejmin, aspon se clovek kolikrat pobavil a mohl si od plic zanadavat na prislusniky rusky federace. :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NAGASAWA: Emoci bylo kolikrat tolik ze by se daly krajet :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: no jo, ale v tom vsem byly EMOCE
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH: L4MA:
    Ja si pamatuju jeden takovej WL server na kterym jsme 14 dni hrali +- v pohode. Jakmile se rozkriklo ze tam jsou stabilne hraci okamzite nabehli cheateri. Tusim ze prave tam se udal ten moment ,kdy Barney rekl ze na to sere a prestal dayz hrat nadobro, po tom co ho vystrelil nakej teleportovanej typ ze stromu. Pak jsme s Crankem meli thirsk na kterym nas hralo ani ne deset kazdej znal kazdyho a behem tri dnu se nam tam nastehovali cheateri. To byla dost temna doba modu
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    L4MA: no to nedal, pokud si ten whitelist mel fakt striktni tak tam nikdo nehral a jakmile si povolil byli tam cheateri
    L4MA
    L4MA --- ---
    HANOUCH: chapu, nicmene whitelist server se dal na strane uzivatele vyresit pomerne jednodusejc, nez prazdna hra v uplny sracce, kde misto ZOMBO: muzes pestovat rajcata a nabijet po jednom naboji do komory. :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    jako jsem ten posledni co by se tu zastaval SA jen mi prijde dost smesny tvrdit jak byl mod uchvatnej a vsechno slunickovy + jsem rad v opozici :P
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    NAGASAWA: I lepší cheatery to mělo

Funniest DayZ Hacker Ever
    https://www.youtube.com/watch?v=7ht7CobSk8A
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NAGASAWA: Tvl, na to bych málem zapomněl.
    TERZ
    TERZ --- ---
    HANOUCH: Řekl bych, že je to silně subjektivní ale za mě byl mód TOP i spolu se všema jeho vadama. Díky módu vás tu vlastně všechny znám a byl to důvod proč sem koupil a začal hrát Armu. Na druhou stranu díky SAčku mám o BISce strašně ošklivej obrázek odrazující od jakékoli koupě. Teď skoro 7 let po vydání módu, bych si stejně radši zahrál originál s neviditelným ghillie než hledal houby.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: to bez debat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam