• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mě by třeba potěšilo, abych při vystoupení z žebříku v prvním nebo druhým patře věže (cell tower či co to je) se nemusel strachovat že vyglitchuju az do you are dead.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    já si kvůli DayZ taky upgradoval počítač. Pak jsem si koupil konzoli. Nehraju už vlastně ani na jednom :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: schrodingerovo auto?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: flashpoinový starci už nejsou co bejvali, např. Naga teď hraje na konzoli.. Já si kvůli DayZ v roce 2012 koupil PC.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Dokud tě nezabijou, tak nezabíjej.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    auta už teda nezabíjej nebo pořád jo?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Že se nestydíš. Tahle "banda" hejtrů hraje a miluje(vala) dayz, když ty si ještě tahal kačera. :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Takže je to NOVÁ DÁLNICE. Konec diskuze.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: RUDOLF: more role je vychovat z týhle bandy haterů, spokojený consumers i kdyby je třeba ani DayZ už nebavilo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: no, oni už dávno říkali, že věci co mají implementovaný ve strarým skriptovacím jazyku (SQF nebo jak se to jmenovalo) musej přepsat do novýho co použývá enfusion.. teď se to děje, všechny to furt překvapuje, ale zaznělo snad už před loni, že to tak bude.. každej hned dělá z BI pomalý idioty, ale pořádně se ani nezapamatuje, co bylo komunikovaný.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Ty máš ironii a sarkazmus zakázanou, tvoje added value tady je schopnost o všem včetně rakoviny mluvit v rámci DayZ jako o něčem co je vlastně potřeba a strašně fajn, tak buď aspoň konzistentní.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: hm, spousta těch věcí už byla impementovaná dávno aby následně mohla být opět vypreparována a znovu s velkou pompou představena jako novinka na expu. Bravo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jj, nikdo na tom nepracuje..

Experimental Update 1.0150408 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/243160-experimental-update-10150408/
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    WILL: Do takového stavu to automata DayZ nikdy nedosáhne.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Odpovím si sám, nejspíš je myšleno "ticks", tj kolikrát za vteřinu dokáže server refreshnout state. 10 months ago to bylo 300 :D.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: imho kolik ticků zvládne server za vteřinu
    WILL
    WILL --- ---
    HALCYON: To je stav, ve kterém se ti auto nevystřelí do vesmíru, když do něj nastoupíš.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Té metrice nerozumím. Co to je FPS servers side?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Server performance na současným exp branchy, při 900 aktivních zombies, 60 hráčů 110+ FPS servers side..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam