• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    LACHY
    LACHY --- ---
    Existuje taková funkce UNINSTALL. Tak ji kurva použijte a přestaňte brečet ;)
    MAOR
    MAOR --- ---
    BURKHAR: No... ale co si budeme povídat.. Arma III taky není nic moc extra a vlastně snad žádná Arma..vždyť těm kreténům trvalo jenom pár let, než konečně vizuálně přidali blbou pistoli do stehenního pouzdra.. a dlc AČR do A2? Škoda slov.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Na druhou stranu von ten retezec telekillu a neviditelnejch teleportujicich se bubaku nebyla zas takova prča
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    REDSNAKE: tak dayz narozdil od no mans lie slavilo sveho casu obrovsky uspech, to ze ty patlalove dayz behem 5 let pohrbili je proste trochu jinej pristup kurveni, kterej neni tak napadnej
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Aneb BIS není jen DayZ.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Jenomže tohle je čobolskej a cajzlovskej tým plnej kokotů. V Mníšku a Brně se pořád dělaj dobrý hry.
    RESK181
    RESK181 --- ---
    REDSNAKE: To je naprostá pravda ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Vubec je zvlastni jakej shitstorm schytalo treba no man sky po vydani a nesplneni slibu. O dayz max nejaka zminka obcas, ale ze bych cetl nejakou kritiku na studio, to mi neprijde. Jak kdybychom si nedovolili ceskou hru zkritizovat prestoze je to podel na predplatitele atd.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RESK181: Vidis a ja mel docela dobrej den nez mi ho hra zkazila. Z myho pohledu je dobry se podelit i o negativni zkusenost se hrou, obzvlaste po te co uz je v 1.0
    RESK181
    RESK181 --- ---
    REDSNAKE: Já netvrdím, že ta hra je víc a víc odladěná, to rozhodně ne ... upřímně od vydání .63 to zapínám jen sporadicky, protože mě ta hra víc bavila na starym enginu se starými zvuky a starým dobrým obsahem (granáty, pasti, V3S atp.) .... ale jen prostě říkám, že si tu sem prostě chodíte jen zanadávat protože máte blbej den a mysleli jste si že vám ho ta hra zlepší, přitom moc dobře víte, že vás akorát nasere, jako skoro vždycky a pak se jdete vyplakat sem (né všichni teda, aby zas nevznikl nějakej flame) .... a těhle posledních X příspěvků to tak prostě je
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RESK181: Mam tam nabehano kolem 600 hodin a ta hra na me fakt nepusobi cim dal vic odladeneji. Ze jsi se s nicim nesetkal vazne pochybuju, bud lzes zamerne nebo si to jen nechces priznat.
    RESK181
    RESK181 --- ---
    Jako já nevim, rozhodně se nezastávám vývoje týhle hry, ale třeba já osobně po více něž 2000 hodinách fakt nemám a nikdy jsem neměl žádnej z těch problémů co tu píšete furt dokola (jo, semtam nějaká prkotina, ani nic critical) ... mi přijde, že si stěžujete pořád na všechno i mimo DayZ a pak se vám to takhle vrací...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HANOUCH: Chmm..
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: to je strasna komedie
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: vzato kolem a kolem nejzábavnější bylo hledání nějakého přeživšího před kterým bych se mohl teatrálně zastřelit nábojem nabitým do komory a hru vypnout.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak jsem se neudržel a dal to do kupy. Rozehrál jsem to, stabilních 60 FPS. Po nějaké chvíli hraní 40 FPS, pocitově tak 12 FPS. Pak to spadlo k 20 FPS. Pak jsem se chtěl napít a dal jsem škorpiona se zásobníkem a tlumičem do batohu. Napiju se, vezmu z batohu škorpiona a je bez zásobníku. Já nevim jestli se smát nebo brečet.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EZECHIAS: ale dík za dobře míněnou radu, jen jsem u toho chtěl odreagovat a zahrát si a jen jsem se u tý koniny zbytečně nasral.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EZECHIAS: já jim na to seru, to je fakt banda kreténů
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    REDSNAKE: LOL... to samy jsem mel pred pul rokem. Musel jsem pustit hru bez launcheru, v menu prepnout na jinej user config a modlit se... Pred kazdym zapnutim to samy...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tyvole, já mám úplně prázdný nabindování kláves. Tohle už snad není možný tyvole co je to za dementy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam