• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Priprava na novou mapu Livonia mame vlastni HW v datacentru v Praglu pokud se chcete probehnout po chernu tak zde muzete.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Sumrak pracuje na Livonii a nemá do vydání DLC čas na Namalsk.

Sep + Oct 2019 Status Update clarification – nightstalkers.cz
    http://www.nightstalkers.cz/2019/09/30/sep-oct-2019-status-update/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. Area of Decay: Official Trailer [4K]
    https://www.youtube.com/watch?v=wE2ygJJqt8Q
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: nevím. Můj tip je max sleva pro vlastníky contactu, ale imho to tak vůbec nebude. Myslím, že Livonie bude remasterovaná pro DayZ (assety), je tam práce s nastavením a balancováním globální ekonomiky. Plus je to forma podpory vývoje.

Za mě je fajn, že mapu neznám. Je dobrý, že je menší, páč tam bude víc setkání. Ale radši bych, kdyby použili tu mapu džungle, co byla z Army ale bez lodí a letadel to nemá cenu. Jsem zvědavej jak budou fungovat obilná pole v zoomu. Přišlo mi, že na tý mapě chybí stromy pro přesuny přes pole.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: vypadá to krásně, ty mapy tam kluci fakt umí
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Nejake info, jestli ti co si to DLC uz koupili v A3 musi za totoznou vec platit i v DayZ?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Kdybych chtěl lidi hodně nasrat, tak toho medvěda schovám za paywall a nechal ho neotexturovanýho běhat po Černarusi s pop-upem "4,99€".
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: V tý ukázce z Livonie jsou vidět na baráku břečťany, který před lety prezentovali už jako DayZ asset.

A3 Contact si zase vzal z DayZ ten radar. Skoro by si člověk myslel, že to dělá jedna firma...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RUDOLF: asi castecne pravda - nejakej protekcionismus je vsude:) Ale tohle tezko dokazu posoudit, protoze nejspis za old core povazuju uplne jiny lidi nez pisatel:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: mohl bys dát odkaz?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GANDHI: mně přišlo ještě správně toxický tohle:

"- if you are friends with the old core, you're untouchable"
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RUDOLF: trefne receno, i kdyz s panem P. jsem osobne nikdy nemel problem, naopak byl to jeden z mala lidi ve vedeni, se kterym se dalo otevrene mluvit na rovinu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hehe, prošel jsem si recenze na BI na glassdoors

"Salaries and their rise are overall super low and slow, company is relying upon peoples passion to do what they love. Has probably lot to do with having a CFO who's unable to humanly communicate, is an incredible penny pincher who personally approves every software/hardware purchase, but drives a big Mercedes of course. Luckily he's the only one like that, CEO at least seems like a modest guy and prefers to invest into the company and its projects."
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: koukal jsem včera na videa z A3 contact a všiml si, že tam jsou A2 assety a né dayZ assety, páč tam chyběli např. interiéry. Ale zase jsou tam krásný kostelíčky. Tak jsem zvědavej, jestli udělali remaster pro DayZ.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Aspoň že v novym Namalsku nebudou bloodsuckeři...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    včera jsem čuměl na celej xbox nesmysl, asi 45 minut kvůli 45 sekundovýmu traileru, cajk :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: Tak oni ještě stále nemají funkční hru, ale už je tu DLC?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam