• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REDSNAKE: Sumrak má krom jiného na svědomí Namalsk
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: Ano, mapa je opravdu krasna a prokouklo to neuveritelne. Bohuzel sama mapa nestaci..
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO: tak to jsem teda netušil, že to tady je Bohemákovo. Teď už to chápu, odteď budu říkat, že BI je nejlepší společnost na světě s těmi nejlepšími produkty a hlavně nej zájmy vůči hráčům.
    LACHY
    LACHY --- ---
    To je pravda. Sumrák měl na starosti mapu. A ta prokoukla jako sviňa. Bohužel hra je na tom hůř. V deníčku se chlubí věcma, který už na Armě II fungovali bez chyb. A co je hlavní, ta hra byla zábavná.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: Lachy, klid. Ja nepsal o sumrakovi, neznam ho, neznam veci co dela a ve vedeni je chvili.

Psal jsem o soucasnem stavu dayz a o lidech co ho do tohoto stavu privedli.
    LACHY
    LACHY --- ---
    REDSNAKE: A co by si dělal ty? Koukni se, jak mapa vypadá, co to převzal Adam?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: Kdyby byly v riti ryby...
    LACHY
    LACHY --- ---
    REDSNAKE: Co to meleš? Bejt tam všici jako Adam, tak ta hra je dnes na jiném levelu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ale furt, vedle těch pár assetů je tam řada bugfixů a tweaků, o ty tu jde především. Jestli se vrátí zlomeniny, tak fajn.

Jediná interní informace co by mě zajímala je, jestli SA je downstream z Arma 4 větve. Tj. až arma tým bude řešit heliny, jestli to dostane i SA. Protože, jinak ty heliny nebudou nikdy a to bude velký smolík.

Btw.. za mě by bylo ideální kdyby to s DayZ dopadlo jak Transport Fever 2. Jedničku lidi k smrti nenávádí ale dvojka je odladěnej super zážitek (ok, crashuje mi to jendou za 4-5 hodin na obrovský mapě). Tj. kdyby se BI povedlo rozjet DayZ 2 podobně jako A4, tak by to bolo boží. Jinak si počkáme na Arma 4 DayZ mod;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DESTROYER: imho je, kor kdyz na nyxu pul roku nebyl, protoze na nej urcite nema diky dayz cas.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ZOMBO: Sumrak je vylozene skvelej vyvojar, ale je to i spravna volba jako vedouci tymu co dokaze prosadit u vedeni svoje vize a rozhodnuti?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: jakože další mapu s rozbitejma základama? Hmmm
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Novej project lead DayZ je teď Sumrak, takhle si ten Namalsk těžko zasloužíme...
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: take jsem premyslel, jestli ban za sdeleni neceho co je evidentni, je adekvanti reseni, a nestacilo to pouze smazat, kdyz uz, nicmene rozhodnuti moda plati.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Technicky vzato vyvojari za to asi nemuzou. Ale vedeni BI a specialne tymu co dela na dayz je zrejme plne nekompetentnich pitomcu.

Prosim si jeden ban i pro mne. Diky
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Burkhar dostal ban za opakovaný osobní útoky na vývojáře BI.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: Jop, přesně tohle jsem myslel. Ještě před pár hodinami tu byl a teď ho tu nevidím a pochybuju, že by si to po sobě smazal sám. Proto jsem se taky ptal.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HNIZDO: Burkhar dostal ban co jsem si vsiml, tak asi to bylo mysleno.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: Musis byt vice specificky, dneska je tezky najit nekoho kdo u sebe nenosi kapesni vydani Kapitalu.
    MAOR
    MAOR --- ---
    Už i tady jsou komunisti, že se tu maže?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam