WILL: Tak já beru jakej Burkh je, jen je dobrý dávat zpětnou vazbu na chování, který je podle mě přes čáru. Já Burkha respektuji, kdyby to byl idiot, tak je dávno v ignore. Ale čistě za mě, tohle animózní chování očerní DayZ tým v očích jen nějakýho blbce, pro zbytek je to jen čistej red flag na samotného Burkha. Paušalizace lidí v týmu, je prostě intelektuální metoda blbců, když po ní někdo šahá opakovaně, tak se pochybnost přenáší na něho samého. Když napsal co mu a kdo neseděl, je to přínos do diskuze. Opakovaný výpady na celek týmu, okatý distancování se od nich a na druhou stranu podpora Vigor týmu, je spíš znak nevyzrálí osobnosti. Takovej diskurz jen nahrává emocím, zkratkám a jen rozdmýchává vášně, na úkor poznání stavu věcí. Sám jsem někdy naštvanej a emotivní, ale to je hned red flag, že funguji reaktivně a v afektu a že mi dost možná uniká nějaká rovina. BAN na vychladnutí je imho úplně cajk. Slouží k zamyšlení, přehodnocení. Nakonec největší moudrost je buď lidi vychovávej nebo toleruj.