• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: To by ti prislo zabavny? Vzdyt uz by to vubec neodpovidalo realite
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ZOMBO: Jeste znacne omezit mnozstvi zbrani a naboju, zmensit kapacity obleceni a batohu a trosku drsnejsi stamina system a bude to i duvod abych to znovu nainstaloval. :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Hrávám teď na experimentalu a chválim, jak je teď survival dobře nastavenej. Ze začátku jsem dostával na prdel snad od všech možnejch živlů, umřel párkrát hlady nebo na infekci, ale při troše opatrnosti se to dá přežít. Jen jídlo málokdy najdu, většinou musim zabít několik zombíků, abych je obral o konzervy.

Stan jsem neviděl ani nepamatuju, takže ten improvizovanej přístřešek, na kterej prakticky stačí provaz a klacky (nebo celta/kůže), se docela hodí.

WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Zdar. Jelikož se doma kopu do zadku, tak jsem se pustil do zprovoznění serveru. Běží to na Livonce. Trader má super ceny :-) Rychlý progress postavy zaručen. Tak si přijďte zapřežívat :-D

Name:
    [NEW] HFB of Livonia (Hunters, Farmers, Builders) No Kos, PvP Zones

Connection Info:
    185.137.138.3:2322
    DZS
    DZS --- ---
    ZOMBO: Doufam,ze budou bloodsuckers a storms.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namlask 3. prosince

Namalsk - Story Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=aVOqb9kLklE
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Bila dira chrli cas a prostor? ;-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    V3s jsou zpět na exp
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: "Everyone surely wants to find out when is this actually coming out?! Well, while there is still time to announce when Namalsk will actually release, I can tell you that so far everything is on right track for the 2020 release."

Aug 2020 Status Update – nightstalkers.cz
    https://www.nightstalkers.cz/2020/09/01/aug-2020-status-update/

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: sumrak trolí nebo se na nás BI úplně nevykašlala?

...
    I should avoid the city of Ralsko itself, but may want to get to a nearby hill, just to get an idea of scale of this disaster. While I started measuring the distance and looking which trails I could use to navigate, I thought I heard something.

A helicopter, I was not hallucinating. There it was, flying over the bay. I have decided to not to follow my friendly instincts this time. Last time it got me almost killed. Since the upper part of Bornyy was rather small and open, I quickly packed things up and headed north.

Luckily, the helicopter was flying eastern direction, perhaps to the coast or Lyutyi island I found earlier on the map. Frankly, the helicopter disappearing was actually a huge relief to me as I am not sure what I am going to do when I will bump into another person. The explosions at the harbour, the gun fire, the bullet wounds on police officer. Honestly, it does not seem that this is just about some nasty disease affecting the local population.
    ...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Hlavne je to natolik extremne raritni zbran, ze tam vubec nema co delat. Podobne jako kdyby tam cpali treba AN-94.
    Pokud neco v tom prostredi dava smysl a vylozene chybi, tak klasicke samopaly. PPSh, PPS, ceskej VZ.26, jugoslavska M53 atd..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    GANDHI: OK, beru zpět, BF4/PUBG jsem nehrál, zato všechny tři Stalkery rok zpátky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZOMBO: ad Groza - namatkou Stalker, BF4 a PUBG:p
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Tenhle warlord žil v roubence.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: tak zlatej deagle bude nějaká warlordí úchylka.. takhle bych to do lore nějak zavedl..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Pochybuju, že hlavní motivace přidat tuhle zbraň byla nalákat zrovna tenhle typ hráčů. Zvlášť toho zlatýho deagla beru jako Easter egg od původních designerů, protože ten model byl dlouho hotovej a u pistolí je konfigurace asi jednodušší než třeba u útočný pušky. Ale jo, je to úlet a taky bych byl radši třeba za tu Grozu, kterou jsem v jiný hře zatim neviděl. A hodně lidí chce luk.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: za standardní bych .357 rozhodně neoznačil. Desert je desertem díky .50AE, to že se vyrábí i v jiných rážích aby byl dostupnější bych ponechal stranou. Přesto je to podle mě tak nesmyslná pistole, že ve hře je jen jako úlitba frikulínům. Mohli tam vymyslet milion zajímavějších zbraní..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Co je špatnýho na .357, která je u deserta standardní?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Pridat do hry deserta, navic v .357, opet pouze dokazuje nekompetentnost vyvojaru. Tu hru teda delaj pro podobny publikum jako je pubg a jine sragory?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Ten pravej gamechanger (z 1.09) jsem našel na experimentalu. Před vlkama mě sice neuchránil, ale důležitý je dobře vypadat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam