• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    MAOR: Jasný, mě v tomhle bohemka taky sere. Ale tyhle stížnosti tady (kde s tim nikdo nic už tuplem neudělá) každého jenom otravují a bejt správcem stará dobrá Věra Pohlová...

Přestože je Dayz hotovej tak napůl, tak by bylo fajn se na něj dívat jako na poloplnou sklenici, než poloprázdnou. Protože tyhle stížnosti každého jenom otravují.

A kurva přiznejte si, kdybyste tu hru neměli aspoň trochu rádi, tak sem už dávno nechodíte.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Jj legendarni zakazovani diskuzi, komentaru a mazani prispevku. :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    SYNTAX_TERROR: A myslíš, že kdyby to napsal přímo Bohemákům, že by to k něčemu bylo? Že by si třeba něco vzali k srdci, nebo se alespoň chytli za nos a řekli "posrali jsme to", to asi ne :) Je tomu pár let, co jsem se s herním screenem dotazoval, kdy se kluci z BI konečně naučí přidat pistoli do posraného pistolového pouzdra v A3. Nehodilo se jim to do krámu, nebo jsou prostě jenom dokonalí a můj příspěvek bez odpovědi smazali. A je to asi rok, dva, tři? Co vyšlo jedno video s rozhovorem s jedním hovadem od nich, co nás staré hráče v podstatě nazval kokoty.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: si prostě rád kopnu do mrtvoly, no. Jinej už nebudu :-P
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REDSNAKE: ELECTRICKOTA: Tady mě (ne)baví tyhle výkřiky lidí, co tu hru vlastně nehrajou, ale mají potřebu to sem jít všem sdělit. Viz např. právě Redsnake (neber to osobně), který v posledních 100 příspěvcích neříká snad nic jinýho, než jak je hra na hovno, jak je Bohemka na hovno apod. Tak kua když tu hru tak nesnášíte, proč prostě nedáte unbook a nejedete si svý? Jako no offense, ale tady ty výkřiky nikdo nevysliší, ty je potřeba směrovat jinam. Připomíná mi to kámoše, kterej si při každý seanci v hospodě léta stěžoval na svojí starou a když jsme mu říkali "tak se na ní vyser", tak z něj nakonec vždycky vypadlo "když já jí vlastně mám rád". U vás to asi nebude jiný, co, chalani ;)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SYNTAX_TERROR: Bylo to v noci, ale Chernarus objekt to nejvetsi pravdepodobnosti nebyl. (Livonii jsem nehral)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DESTROYER: ta vodárna / cosi byl novej Namalsk only object? Nebo copy&paste něčeho z Chernarusi?

REDSNAKE: To je otázka, jestli to je bug, nebo simulace panický ataky když si uvědomíš, v jaký jsi výšce a prostě na ten žebřík ne a ne vlízt.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: Na druhou stranu, ber to pozitivne. Tenhle bug je novej, to se mi nikdy nestalo :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: Díky za připomenutí proč to nehraju ;)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Namalsk stories..

Noc, spawnul jsem se kdesi v noci. Chvilka zapaseni a pokusy vzpomenout si jak se to ovlada a vydavam se na cestu. Jdu do vnitrozemi, nekolik minutek a prvni nejake budovy. Nachazim nejakou vybavu (nuz, lepsi obleceni) a pokracuju dal. Potkavam clovicka, pozdravime se, ale evidentne nechce spolecnost, tak kazdej bezime jinou cestou. Projdu lesem a zase nekolik budov. Uz zajimavejsi loot.. bombr, sekera, jidlo, piti, pistole. Super. Pokracujem. Nahani me zombieci, tak se zavru do nejake budovy a tam potkavam dalsiho clovicka, uz v plnem gearu, tak se pozdravime, evidentne me nechce zabit a soustredi se lovit nejakou bandu blbcu strilejicich spawny opodal. Tak mu davam par naboju co jsem nasel a naoplatku dostavam jidlo, so far so good. Pokracuju smerem pryc od vystrelu co se rozlehaji kolem. Zhruba po 5minutach dobiham do stodoly, kde sedi nejaky nestastnik u ohne. Pozdravim, zeptam se jestli se muzu ohrat a naoplatku mu davam plechovku koly. Chvilku sedime a pak jdem kazdy svoji cestou. Narazim o kus dal na nejakou vez / vodarnu cosi. Tak lezu nahoru, posbiram nejake loot drobnosti a chci jit dolu a nejde to. Nefunguje zebrik a neda se na nej vlezt, zkousim to asi 5minut ze vsech ruznych stran, v drepu, ve stoje a nic. Proste na zebrik se neda dostat. Zkousim dal a behem zoufaleho snazeni nakonec padam dolu. You are dead.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hardcore je 1person, nějak víc hardcore být nemůže, když si u to pití člověk musí rozmrazit;-)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HNIZDO: dobra otazka :D zeptam se (btw mrznu taky ale uz jsem si vychytal system)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HANOUCH: uhm, co presne znamena to hardcore? na vanille ve trech pripadech ze ctryr umru hlady nebo zimou, nez se dostanu do mesta....
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Kluci od nas z klanu nahodili hc surv server kdyby jste nemeli kde hrat
    Server name: Black Legion Namalsk Hardcore UK
    Address: 81.134.33.27:2502
    Server version: 1.10.153598
    Required game version: 1.10.0

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namalsk už je na Steam Workshopu:

Mapa: Namalsk Island
    Mód: Namalsk Survival

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELECTRICKOTA: Dnes v 19.00 jako neoficiální (byť od Sumraka z Bohemky) mapa + survival mód na Steam Workshopu.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    ELECTRICKOTA: "Jen" jako mod we workshopu. ^^
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOMBO: Vyšel Namlask, jako DLC? A je to hratelny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam