• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: JJ bude to horky pribeh backera plneho optimismu a enthusiasmu, co cele roky trpelive ceka a fandi, hlta kazdy update, fora a streamy. Kdyz vyjde hra, tak je postupne zklaman, upada do deprese a skonci jako bezdomovec alkoholik.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REDSNAKE: Nepíše
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: nepíše se v článku jestli to bude horor nebo hořká komedie?
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Videohra DayZ od Bohemia Interactive se zřejmě dočká zfilmování. Práva zakoupili Britové - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SXbmr/videohra-dayz-od-bohemia-interactive-se-zrejme-docka-zfilmovani-prava-zakoupili-britove
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Stabilní update 1.16:

- samopal Bizon + 64ranný zásobník
    - budík
    - žlutá moto přilba (!!!)

Celý seznam změn a oprav
    Článek k updatu

KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    zadny "poradny" auta nebudou, dokud se na dayz nevrati nejakej coder. dtto vrtulniky.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: jo já si z toho posledních 5let už jen dělám prdel, nedávno jsem to zkoušel na novým xboxu, a vůbec mě to nebavilo, přitom to bylo celkem dobře optimalizovaný na gamepad až jsem se divil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: to už netuším, mám za to, že to někde ale bylo, že uznali, že na to prostě nemaj. Možná už si to jen blbě pamatuju. Sorry. Třeba mě ale někdo opraví nebo doplní.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Jde to někde prosím tě najít?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Njn, uz ani mne to nezveda krevni tlak a to jsem se vzdycky rozciloval.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: po devíti letech jejich vývoje :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: Vrtulniky uz imho oficialne odpiskali, pokud se nepletu.
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO:
    a taky NOVINKA ROKU 2022: budík

Mě by do pr... spíš zajímalo, kdy budou konečně pořádně a bezproblémově funkční auta a ne to, co tam je roky na hovno.

O vrtulníku už se raději ani nemluví a o kole jakbysmet...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Bizon v exp 1.16

RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    WILL: Neoslovilo mě to, styl jako satisfactory, kamarády to baví, mě ne. Ale na co jsem koukal bylo The Long Dark.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WILL: nechystám, nevidím na tom nic zajímavého co by tu ještě nebylo. Jen další z hromady survival her co jsou si podobné jako vejce vejci.
    WILL
    WILL --- ---
    Co Ikarus, zkoušeli jste, chystáte se na něj?

ICARUS on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1149460/ICARUS/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: btw.. juknul jsem na steam, je to od rocketwertz, takže dean hall:-)

jiinak jo, kromě dropnutí na planetu tam asi fak nic není a to to rpg levelování je strašná nuda. Ale dal jsem tomu 10 minut.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: v čem se to prosímtě liší oproti jinejm survivalům kterejm to z oka jakoby vypadlo? Namátkou ARK, RUST, etc, etc, etc, etc....Vejce vejci...
    LACHY
    LACHY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam