• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PETRPEDROS: Bylo by super, kdybys třeba napsal proč si myslíš, že je ten server tak super. Já už viděl asi milion "super" serverů, který úplně tak super nakonec nebyly.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Naprosto úžasnej server s módy. Odpadlíci:

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2389431144

DayZ Odpadlíci
    https://youtu.be/GRFjUhtAuZE?si=R83pTjHzmOVNk25L
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    TAPINA: Normálně jsme je vystrileli protoze stat za traderem kde je save zona je podlé. Ja jsem proti tehle bande taky strilel, ale ne hned za save zonou. :) Ale tvuj nazor ti neberu. Normalne jsme jednoho vidkrouhli a druhyho svazali a nechali žít.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRPEDROS: Tak potom proč je problém, že to někdo tak hraje? Tohle mě na tom fascinuje od začátku, co jsem na ten server viděla nějakou propagaci, ale tak když to funguje... akorát to asi pořád bude pro pět lidí, no.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    TAPINA: Je to pvp norules
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRPEDROS: Tak si z toho udělejte roleplay, když chcete PVP jen po domluvě, ne? Mně to přijde strašně pitomý, sorry.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    TAPINA: Oni se tam právě všichni rádi maji a pomáhají si. Ale obcas přijdou arogantní kokoti co potřebují umravnit. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRPEDROS: To je ten slavnej PVP server, kde se maj všichni rádi a jsou na sebe hodný? :D Konečně vím, co si pod tím představit.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Server Rules – Spaggie on #DayZ
    https://www.spaggie.com/server-rules/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já už pár let nehrál, ale doteď existují spaggie servery pro vanilla experience.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    TAPINA: Tak ty myslíš mrňavej strom a já mrňavej klacek.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEKELLE: To není pravda, z mrňavýho stromu si urveš klacek a rozlámeš ho.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    TAPINA: Na dlahu jsou ale potřeba 2 mrňavý :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEKELLE: Ale no tak, vždycky tam je aspoň jeden mrňavej :D
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    TAPINA: Tak to se ale může stát :D když máš jen nůž a kolem jsou stromky co ti nabízejí jen dark bark xD
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAOR: Jeden mi jednou tvrdil, že si nemůže udělat dlahu, protože je v lese a tam není žádnej klacek :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    TAPINA: Ta dnešní doba psychicky slabších je taky pěkně na hovno. Pokud nevydrží, ať si jdou hrát třeba CoD nebo BF.. Chybí mi doba začátku DayZ módu na Armě 2. Byl jsem netrpělivý a nepočkal do večera na kámoše. Takže jsem to začal hrát sám a svůj osud jsem si spočítal prvním výstřelem z Makarova :D Už si nepamatuji, jestli byly tehdy dva zásobníky, nebo pouze jeden, ale do 10 minut bylo po mně :D Ti dnešní hráři můžou být rádi, že si nezlomí nohu o podělaný kořen stromu, v noci a totální tmě daleko od všeho a s nemožností udělat dlahu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jako jo, no. České servery jsou v kostce brek, úprava pravidel, aby se moc nebrečelo, odchod lidí, co chtějí hrát normálně se vším, co k tomu patří, další brek, další úpravy a nakonec tam jraj deset lidí co se stejně mezi sebou hádají. Ale pro začátečníka na osahání základních mechanik to asi jde. Teď máme mezi sebou úplného začátečníka na Rearmed serveru a nevím, jak dlouho psychicky vydrží :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    LOJZEE: Dobrý server pro začáteníčka? Vykašli se na nějaké PVE a úplně na české PVE, tam chodí pár lidí a stojí za hovno. Je to pro posery, kteří k DayZ potřebují milion pravidel a bojí se ve hře zemřít. Servery Karmakrew jsou fajn, ale večer bývají plné. Omodované je mají dost dobře a stavět základny tam jde. Na jejich discordu si můžeš zjistit, kdy mají wipe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam