• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    HC_
    HC_ --- ---
    ALDETRUDA: jj hodně lidí šije z téhle látky, přesto jsem neodolala (klučičí a podzimní verzi jsem pořídila taky)
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    HC_: Jé, ze stejné látky (jen jiná barevná kombinace) máme teď svrchňáčky od Haipa daipa. Tak už vím, kam na to chodí:)
    HC_
    HC_ --- ---
    sloni prostě nezklamou :-) (dorazily nové látky z USA)
    TULENI
    TULENI --- ---
    BARETKA: ja to chapu, taky me irituji krive svy apod..ale tohle mi nak nevadi, naopak se mi to dost libi ze to dela takovy vzorovany okraje nebojak to rict :) opravdu dekuju, kazda kritika posunuje dal :)
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    TULENI: ja jsem na tohle takovej hnidopich, potrebuju to mit vsechno hezky uhledne zacisteny ;) asi bych na to prihlizela, kdybych chtela saty koupit..ber to prosim ale jen jako informaci, takova zpetna vazba potencionalni zakaznice ;) jinak ses samo sikula, vazim si vsech, co takhle tvorej!
    TULENI
    TULENI --- ---
    BARETKA: delala jsem to i zacistene sikmym prouzkem, ale pro ty deti mi to prislo takhle praktictejsi, je to pruzny, nemusi byt zapinani a presto to v pohode pretahnou pres hlavu a vydrzi jim klidne i dva tri roky velikostne...coz u zimnich satu neni od veci asi ;) rada siju veci ktery dlouho muze jedno dite nosit.. pocitam ze pro dospele by to melo byt promaklejsi v tomto smeru :) dekuju za reakci :)

je fakt ze specielne u tech zelenejch mi zacala zlobit spodni nit a ty ently ozdobne se chystam predelat, jinak mi prijde ze to vypada i hezky..
    viz treba na tehle :)
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404229_234197363335839_389961961_n.jpg
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    TULENI: ja myslim, ze jo, takhle na zimu idelani kaminka na zada.. :) jen bych asi zacistila ten prukrcnik a pruramky, nenechala bych to jen oentlovane..
    TULENI
    TULENI --- ---
    nejaky novy saticky..myslite ze by se prodaly i dospelacky? :) tyhle jsou ve velikost cca. 2-4 roky, ty ruzovy jsou trosku vetsi..jednotna cena po slevě 290,-
    davam ted slevu pred vanocema na vse 20% - tady jeste veci co zbyly po Marketu:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.392199864202254.98955.217701884985387&type=1

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/20590_392244697531104_1158344219_n.jpg
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/533500_392244704197770_652810638_n.jpg

BARETKA
    BARETKA --- ---
    ACIDQA: lepila jsem to special lepidlem na textil.. Ale tak zas to neni takova hitparada, kdyz se to znici, tak treba udelam novou :) dik
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ... taky záleží, čím to lepíš, já všechno přišívala... obyč lepidlo se ti v pračce rozpustí.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BARETKA: vyráběla jsem kdysi z plstě hodně brože, který jsem i cuchanou plstí plnila... prala jsem, jako nový nejsou, ale nezničily se.
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    HC_: ja to jeste nemam prisity, zatim jen spinakem.. Resim, jak to tam pridelat, kvuli prani.. Napadl me suchac, nebo v ruce a vzdycky sundat, nebo mate nekdo zkusenost s pranim plste, co to udela?
    HC_
    HC_ --- ---
    BARETKA: jeee uka celej fusak
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    sice to neni sity, ale lepena plst se snad taky pocita..

ozdoba na zimni fusak
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_: jezis chtela sem urcite napsat z kopce:)
    HC_
    HC_ --- ---
    no to byl vecer, uz dva dny mi stroj vynechava stehy, proste udela jeden dlouhej, ted dokonce zacal cuchat nit zespoda, myslela sem, ze me vomejou, zkousela ruzny jehly, menit napeti nite, změnit nitě, vzdy to chvilku slo a pak zas grrr, nakonec sem to rozebrala a bylo tak plno prachu, hlavne mezi drazkama podavace, tak je to snad ono, stroj se tvari, ze bude fungovat, vzhledem k tomu, ze mam docela dost objednavek, ktere musim stihnout odeslat tak, aby dosly do vanoc, me malem klepla pepka

btw. obcas se mi stane, kdyz patkou sjizdim z lemu latky (ze silnejsi latky), na slabou, (doufam, ze to chapete :)), tak jak je ta patka skopce, prejizdi na tu tenkou latku, tak ma tendenci to taky vynechavat stehy nebo je delat hodne nepravidelny...nejakej figl na to? zkousela sem zacit odjinud, ale pak se mi to zamotalo, trikrat sem parala, no proste prima vecer,)
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: zkusim az budu mit chvilku casu diky za rady

ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: nebo me napadl taky ten filc ale prisit ho, zadny lepeni. chce to nejakou silnou barevnou bavlnku a hoodnekrat objet bud kolem dokola, nebo vysit uprostred krizek - vyrazne jinak barevnej, nez jakou barvu ma ten filc. stejne musis obcas kontrolovat, jestli se to nepovolilo.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SELLIGAN: no fakt sikovnej napad! a levotu na me neuhrajes, ja ani envim, jak se stroj zapina! :-) resp jsem dvakrat na nem zkousela neco udelat a dopadlo to tragicky, tak jsem to vzdala. moje manualni zrucnost s sitim konci u prisivani knofliku. jo a jeste krizkovy steh na kanave bych zvladla:-)))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ZABITULKA: no prave proto, ze jsem leva a desilo me vyndavani zipu, kterej je vkladanej (coz me neminulo, vcera mi dal manzel na opravu svou bundu, jen asi pul hodinu jsem parala ten jeho zip) tak proto me to proste napadlo.nenosim dite porad, je to dle nalady (jeji i moji :) a tak tu bundu rada vyuzivam i normalne a zapinam az ke krku
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: jj zkusim to diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam