• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HC_
    HC_ --- ---
    HABRENKA: sedi ji pekne, mozna chce neco barevnejsiho:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    snad se neurazite, kdyz si tu vyleju srdce :D.. prvni vytvor pro ditko... hodina nadavani, neb mi stroj porad trhal nit a neprisla jsem na to, proc to dela... kazdopadne uplet bez overlocku je asi sebevrazda... a jeste ke vsemu ji jako jedinou nechce nosit, tak se asi nemam pokouset dal :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jeej diky - no ja nemam sici stroj s overlockem nebo takovym tim hustym entlovanim, takze jablicka a listecky jsou hezky rucne :)

BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    SELLIGAN: oboje jsou super,ale ty jablickove ty jsou luxusni :)
    HC_
    HC_ --- ---
    jak sou ty dudliky vzdycky obrovsky:D
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jeee to je rozkosny

SELLIGAN: a ty pleteny snad jeste hezci!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tyhle teda pletene..

SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak ja se teda tay pridavam

MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    Ahoj, taky jsem znovuobjevila šití po narození mimča. Chytlo mě to maximálně a teď řeším pořízení overlocku a nějak nevim, kde začít s výběrem. Ty ceny jsou poměrně vysoký, teda nebejt na mateřský, tak to asi neřešim, ale... Máte někdo zkušenost s nějakou mašinkou? Poměr cena-výkon je priorita :) Díky za tipy..
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    JANYNA: jee díky, asi si budu muset udělat nějaký vzorníček a ty materiály si k tomu popsat :)
    děkuji, otevírá se mi zřejmě nový svět (ano, něco jako amerika, něco, co ostatní už dávno znají:))
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    ZARZAROSA: Tak třeba na kalhoty k pyžamu vybírej z:

tkaniny - plátno, popelín, flanel
    úplety - jednolíc (taky ho vydávají za žerzej), žebrovina/náplet
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    JANYNA: aaaha, děkuji:) já se vůbec neorientuju v materiálech, což mne mrzí, třeba bych si například zkusila ušít kalhoty k pyžamu (zdá se to jednoduché), ale odradí mne, že nevím z čeho.
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    ZARZAROSA: To je něco úplně jiného. :-) Psala jsem to v rychlosti, správně řečeno je to velur z biobavlny. Muž a syn mají tepláky z toho modrého, já a dcerka z toho červeného. Je to úplet vyšší gramáže, na jedné straně sametový chlup, na druhé straně klasický žerzej. Dlouho vydrží pěkný bez oprání a je moc příjemný, chlupaťoučký na dotek. Proto jsme si ho vybrali.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    JANYNA: co je organic velur? To je jako softshell? To mne totiz inspiruje :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: :-)))))
    HC_
    HC_ --- ---
    holky jestli vy netrpite nedostatkem sexu :D
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    BARETKA: ptacci jsou uzasni! taky nad nima tady slintam:-)
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    HC_: a mne se libej ptacci, ty sou supr!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam