• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HC_
    HC_ --- ---
    BERENIKEE: má opravdu pěkné věci, zřejmě máme stejného dodavatele, ty bodycka sou pekny, jen pekelne teda drahy
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: super,jsou krasny:)pro zeleny a cerveny jezecky na merinu mam slabost.Nase mala ma jedny krataskovy natahovaci svrchnacky se zelenymi a jedny jednovelikostni na patentky s cervenymi a jsou bezvadny.Sije z nich prave i ta pani se znackou Skapi.
    HC_
    HC_ --- ---
    Merino tepláčky pro Vojtíškova kamaráda Adámka k prvním narozeninám:)
    TULENI
    TULENI --- ---
    ZABITULKA: jj mrnous to ma i s tapkama presne z toho duvodu ze spi vetsinou odkrytej..ted uz se to zacina lamat a kdyz ho dvakrat za noc zakreju tak chvili i vyrzi, ale v loznici mame dost chladno, tak jsem takhle klidnejsi :)

a dekuju vsem, kdyz by byl zajem, muzu usit na zakazku :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: jsou fakt úžasný!
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TULENI: tak to je super dlouhy pyzamo! a v mensim provedeni i s tapickama - vidim dobre? supeeeer! zrovna resim, kde vzit overalky s tapkama na vek 2-3 roky, pze mi vadi, ze u klasickych pyzam nejsou tapky (coz kdyz ditko spi celou noc odkryte, neni zrovna ideal) a maji kratka trika. takze fakt napad za 1*!
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    TULENI: ty jo. jsou skvely. ja z tech konfekcnich taky rostu
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TULENI: pyžámka jsou nejlepší :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SELLIGAN: tohle byl jen pokus ze staryho trika, ale teda byl to boj... akorat holt bez overlocku toho asi moc nenasiju, ale nevzdam se :D
    TULENI
    TULENI --- ---
    ja sila mazlikum mejm pyzamka..ty konfekcni mi tezce nevyhovuji, lezou jim z toho pupiky a vubec..tyhle jim snad aspon rok dva vydrzi i velikostne :) mam tu jeste jeden bavlnenej bezovej uplet kterej na nic jinyho asi nevyuziju tak mam v planu jeste aspon jedny :)

to Maxikovo je tady videt hur, ale maji to ze stejne latky a jen jinak "dozdobene" :)

jsem ho fotila i mobilem ve spanku jak spi, zasadne odkopany a rozvaleny...je tu videt ze jemu jsem katata usila jeste az pres chodidla, mel je v normalnim pyzamku furt studeny a overalky uz si bud sunda nebo se v noci hodne spatne prebaluje, posledni dobou ma rano plinu total procuranou tak jsme museli zacit v noci prebalovat..
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72821_4782991049283_614775463_n.jpg
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HABRENKA: jj, uplety jsou zlo, ja si chtela usit kulicku, ale vzdala jsme to, akorat bych znicila material. A tak mi jedna pani z fleru usila na prani kuklu za slusnou cenu a kvalitne. dite se pri nandavai sice vzteka, ale za celu cestu venku je to jen jednou, kukla proste nepada
    HC_
    HC_ --- ---
    HABRENKA: sedi ji pekne, mozna chce neco barevnejsiho:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    snad se neurazite, kdyz si tu vyleju srdce :D.. prvni vytvor pro ditko... hodina nadavani, neb mi stroj porad trhal nit a neprisla jsem na to, proc to dela... kazdopadne uplet bez overlocku je asi sebevrazda... a jeste ke vsemu ji jako jedinou nechce nosit, tak se asi nemam pokouset dal :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jeej diky - no ja nemam sici stroj s overlockem nebo takovym tim hustym entlovanim, takze jablicka a listecky jsou hezky rucne :)

BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    SELLIGAN: oboje jsou super,ale ty jablickove ty jsou luxusni :)
    HC_
    HC_ --- ---
    jak sou ty dudliky vzdycky obrovsky:D
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jeee to je rozkosny

SELLIGAN: a ty pleteny snad jeste hezci!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tyhle teda pletene..

SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak ja se teda tay pridavam

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam